Bugun...



Beyoğlu’nda silahlı kavga: 1 yaralı


facebook-paylas
Tarih: 11-06-2014 10:15

Beyoğlu’nda silahlı kavga: 1 yaralı


İSTANBUL (CİHAN)- Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Olay

İSTANBUL (CİHAN)- Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Olay yerinde çok sayıda mermi kovanı bulundu. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıraselviler Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde saat 06.00 sıralarında iki grup arasında tartışma çıktı. Caddeye taşan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Görgü tanıklarının iddiasına göre iki grup da birbirine silahla ateş etti. Olayda bir kişi kolundan ve bacağından yaralanırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis, kavgaya karışan bazı şahısları gözaltına aldı. Cadde üzerinde çok sayıda mermi kovanı bulundu. Mermilerden biri ise park halindeki bir ticari taksiye isabet etti. Aracın boş olması olası yaralanmanın önüne geçti.

Taksi sürücüsü Sezgin Kartal, eğlence merkezinin önünde iki grubun karşılıklı birbirine ateş ettiğini ve mermilerden birinin de kendi aracına isabet ettiğini aktardı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI