Bugun...



Sürpriz Ziyaret


facebook-paylas
Tarih: 11-12-2013 14:09

Sürpriz Ziyaret


Sürpriz Ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  2002 yılından bu yana Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapan  Binali Yıldırım`ı , bakanlıkta ziyaret etti.

Daha önce 2002 yılında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlığına ilk ziyaretini gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN`ın bu ziyaretinin, göreve geldiği günden bu yana birçok başarılı projeye imza atan Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM`a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Halen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini başarıyla sürdüren Binali YILDIRIM`ın İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanlığı`na adaylığı kesinleşirse görevi bırakması gerekiyor. Bu durumda Yıldırım’ın yerine getirilmesi beklenen en kuvvetli aday ise Kars milletvekili Ahmet ARSLAN.A
dı geçen diğer ismiler ise halen Milli Savunma bakanlığı görevini gerçekleştiren İsmet YILMAZ ve ardından Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan BAYRAKTAR.

Binali YILDIRIM, görev yaptığı süre zarfında pek çok başarılı ve önemli projeye imza attı. Bu projelerin başında yüzyılın projesi olarak adlandırılan Marmaray geliyor. Marmaray`dan önce ise yurdun birçok noktasına yapılan ve inşaası devam eden Yüksek Hızlı Tren projeleri, gelişen karayolu ve otoban projeleri, bilişim ve internet alanında yapılan birçok altyapı hizmeti, 3. köprü, İstanbul Boğazı Tüp geçidi, İzmit körfez köprüsü gibi birçok proje de yer almaktadır.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI