Bugun...



Müezzinoğlu`ndan Ebola Açıklaması


facebook-paylas
Tarih: 14-08-2014 10:35

Müezzinoğlu`ndan Ebola Açıklaması


Müezzinoğlu`ndan Ebola Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uçakta rahatsızlanıp ‘ebola virüsü’ şüphesiyle tedavi altına alınan Nijeryalı kadına sıtma teşhisi konduğunu ve uluslararası laboratuvardaki tetkik sonucuyla ‘ebola virüsü’ taşımadığının kesinleştiğini söyledi. Virüsle ilgili ülkemizde bir sıkıntı olmadığını vurgulayan Müezzinoğlu, “Biz bilim kurullarımızla dünyanın neresinde olursa olsun, en ufak riskli bir durum olduğu zaman gerekli tedbirleri alıyoruz.” dedi.
YARALI GAZZELİ KIZ ÇOCUĞU BAKANA TESPİH VERDİ
Bakan Müezzinoğlu, İsrail saldırısı sonucu Gazze’de yaralanan ve önceki gün Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti. Müezzinoğlu, hastalarla yakından ilgilendi. Bakan Müezzinoğlu’nun 3 yaşındaki bir kız çocuğunun durumunu ailesine sorduğu sırada, küçük kızın cips yemesi dikkat çekti. Bir başka odada yatan iki çocuğu ziyaret eden Müezzinoğlu’na 12 yaşındaki kız çocuğu tarafından tespih hediye edildi. 
Bakan Müezzinoğlu ziyaretin ardından hastaların durumuyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu. Önceki gün akşam saatlerinde ülkemize getirilen yaralıları ziyaret ettiğini aktaran Müezzinoğlu, “Şuan da yoğun bakımda 2 hastamız var. Genel durumları ciddiyetini koruyan ama hayati tehlike anlamında olağanüstü bir sıkıntı görünmüyor. Onun dışında 28 haftalık gebe annemizi Atatürk Eğitim ve araştırma Hastanesi’ne yerleştirdik. Diğer 5 çocuğumuz var, onların sağlık durumları iyi. Gece rahat etmişler. Gerekli ilk müdahaleleri yapılmış. Gerekli tedavileri yapıldıktan sonra ülkelerine gönderilecek." dedi.
Kaynak: CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI