Bugun...



Kotil: "Bu Yıl 10 Milyar Dolar Ciro Bekliyoruz"


facebook-paylas
Tarih: 04-08-2013 00:00

Kotil:


THY Genel Müdürü Temel Kotil Tekirdağ Aktif Sanayiciler İşadamları Derneği’nin düzenlediği (TASİAD) iftar yemeğine katıldı. Kotil yemek sonrası işadamlarına bir sunum yaptı.

TASİAD tarafından dernek binasında iftar yemeği düzenlendi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Namık Kemal Üniversitesi, Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç ve çok sayıda işadamı katıldı.
Yemekte bir sunum yapan Kotil kendisini dinleyen işadamlarına THY hakkında bilgi verdi.
Sunumda iş yükünün devlet kurumlarından özel sektör ve STK`lara kaydığını aktaran Kotil, "Dünya havacılığında 3.1 milyar insan havayolu ile seyahat ediyor ve bunların 50 milyonu THY`yi tercih etti. 3.1 milyar insan içerisinde 50 milyon az değil mi diyeceksiniz fakat 10 milyon yolcu taşıyan işletmemiz bugün 50 milyon taşıyor" dedi.
Türk Hava Yolları CEO`su Temel Kotil, bu yıl 10 milyar dolar civarında bir ciro beklediklerini, bu rakamın da 7 milyar dolarının yurt dışından ülkemize geleceğini belirtti.

airporthaber.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI