Bugun...



TUYAD Heyeti’nden Türksat’a Ziyaret


facebook-paylas
Tarih: 11-08-2014 21:36

TUYAD Heyeti’nden Türksat’a Ziyaret


TUYAD Heyeti’nden Türksat’a Ziyaret

Uydu Elektronik İletişim İş İnsanları Derneği (TUYAD) üyeleri, 07 Ağustos 2014 Perşembe günü Türksat Gölbaşı Yerleşkesi"nde şirketimizin üst düzey yöneticilerini ziyaret etti.
TUYAD Başkanı Hayrettin Özaydın başkanlığındaki 27 kişilik konuk heyete, Genel Müdür Yardımcılarımız Dr. Şenol Gülgönül ve Cemal Tunalı’nın hazır bulunduğu bir toplantıda, Türksat A.Ş.’nin uydu haberleşme hizmetleri ile Türksat Kanal Geçiş Sistemi (TKGS) hakkında ayrıntılı bilgi verildi.
Genel Müdür Yardımcımız Dr. Gülgönül, toplantıda yaptığı konuşmada Türksat’ın haberleşme uyduları üzerinden televizyon yayıncılığında sektöre öncülük eden ürünlere ve uygulamalara sahip olduğunu işaret ederek, sektörün bileşeni özel sektör kuruluşlarına desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi.
Genel Müdür Yardımcımız Tunalı ise, toplantıdaki konuşmasında, her türlü televizyon yayıncılığında ve veri haberleşmesinde müşteriye en iyi hizmetin en uygun fiyatla verilmesi konusunda kamu sektörü ile özel sektör işbirliğinin önemine işaret etti.
TUYAD üyesi ürün ve hizmet sektörü firma temsilcileri de, Türksat’ın kanal geçiş süreci, düzlem anten, ürün ve hizmetlerinde standardizasyon ve eğitim konularında destek beklediklerini ifade etti.
Türksat Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül, konuk heyet ile öğle yemeğinde bir araya geldi. TUYAD heyetini Türksat’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Genel Müdürümüz Prof. Dr. Gül, Türkiye’de uydu yayıncılığı alanında üretici firmaların üretim süreçlerinde katma değer oranlarının daha da artırılması önerisinde bulundu.
Konuk heyetin başkanı Özaydın, Türksat’ın ev sahipliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilişkilerinin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi. Özaydın, ziyaretin anısına Prof. Dr. Gül’e plaket verirken, Türksat’ın hediyesi de Genel Müdürümüz tarafından kendisine takdim edildi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI