Bugun...



AGON-AOC, YENİ OYUN MONİTÖRÜ ÜRÜN GRUBUNU PİYASAYA SUNUYOR


facebook-paylas
Tarih: 24-03-2016 12:22

AGON-AOC, YENİ OYUN MONİTÖRÜ ÜRÜN GRUBUNU PİYASAYA SUNUYOR


2016 yılı boyunca AOC, oyunculara mümkün olan en çok yönlü oyun deneyimini sağlamak için her biri üst düzey teknolojiyle donatılmış IPS ya da TN paneline sahip on monitör çeşidini piyasaya sunmayı planlıyor.

AGON serisi, AOC’nin geliştirdiği Flicker FREE teknolojisine sahip standart ve kavisli modelleri de içeriyor ve  bunların hepsi ya NVIDIA® G-SYNC™ ya da AMD FreeSync™ teknolojisi ile zenginleştirildi.
AGON – Mükemmellik İçin Geliştirildi
Modern çağın oyuncuları, oyun monitörlerinde görsel kesinliğe ve görüntü kalitesine giderek artan bir talep gösterdiği için sadece oyun monitörlerinin mühendisliğinin en yeni teknolojiyle yapılması değil, aynı zamanda zarif dış tasarıma da sahip olması kilit önem taşıyor. Yine de AGON serisi, şimdiki durumun daha üstüne ve ötesine geçmeyi amaçlıyor. 1 ms’lik (TN) tepki süreleri, 144 Hz ve daha yüksek yenileme oranları, yükseklik ayarı, hoparlörler ve USB 3.0 bağlantı noktaları bu yeni ürün grubunun fabrika özellikleri arasında. 24 inç 16:9’dan 35 inç ultra genişe kadar uzanan bir yelpazedeki ölçülerde, ayrıca kavisli monitörlerin yanı sıra Full HD’den 4K’ye kadar uzanan çözünürlükler de olacak. Monitörün arkasındaki malzemelerin bir araya gelmesi ise AGON’a zarif ve şık bir yüzey sunarak üst düzey oyunların savaş alanlarını mükemmel biçimde tamamlıyor.
AGON serisinin ilk modeli, Haziran ayında Avrupa piyasasında bulunabilecek.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI