Bugun...



Süleyman Seba, Hayatını Kaybetti


facebook-paylas
Tarih: 14-08-2014 10:29

Süleyman Seba, Hayatını Kaybetti


Süleyman Seba, Hayatını Kaybetti

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Seba, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.
Siyah - beyazlı kulüpte vefat haberini resmi internet sitesinden duyurdu ve şu mesajı yayımladı: "Beşiktaşımızın tarihine damgasını vuran, hayatının tamamını siyah-beyaz olarak yaşayan, gönlünde ve aklında sadece Beşiktaş olan, her daim yol göstericimiz ve camiamızın birleştirici unsuru olan, Onursal Başkanımız Süleyman Seba`yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Beşiktaşlı duruşunun en önemli temsilcisi Süleyman Seba, bundan böyle gönüllerimizin bir parçası olarak tüm Beşiktaşlıların içinde yaşayacak. Hatıraları ise asla akıllarımızdan çıkmayacak. Süleyman Seba`nın adı, her Beşiktaşlı için gurur duyduğu büyük bir değer olarak hem gönüllerimizin hem de tarihimizin sayfalarına altın harflerle yazıldı.
Onursal Başkanımız Süleyman Seba`nın toprağı bol, ruhu şad olsun. Tüm hakkımız kendisine helal olsun. Süleyman Seba`ya Allah`tan rahmet, tüm Beşiktaş Camiasına, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

Kaynak: CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI