Bugun...



Milas Bodrum ve Muğla Dalaman Havalimanları`na Yeşil Kuruluş Unvanı...


facebook-paylas
Tarih: 23-01-2014 23:07

Milas Bodrum ve Muğla Dalaman Havalimanları`na Yeşil Kuruluş Unvanı...


Milas Bodrum ve Muğla Dalaman Havalimanları`na Yeşil Kuruluş Unvanı...

Milas Bodrum ve Muğla Dalaman Havalimanları, Yeşil Havaalanı (Green Airport) Projesi kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucu, "yeşil kuruluş" unvanı almaya hak kazandı.  SHGM tarafından başlatılan Yeşil Kuruluş ``Green Company`` Projesi’nin gerektirdiği koşulları yerine getiren Milas Bodrum ve Muğla Dalaman Havalimanları, SHGM`ne  sertifika  başvurusunda bulundular. Yapılan inceleme sonucunda; bu havalimanlarına  ``Yeşil Kuruluş (Green Company) Sertifika``sı verildi.  Bu sertifika ile havalimanları  SHGM’ce belirlenmiş logoyu kullanma imkânına kavuştu. Ayrıca havalimanına SHGM’ye ödenecek yetki belgesi, ruhsat, sertifika gibi izin belgelerinin temdit ücretlerinde %20 indirim hakkı tanınmış oldu. Daha da önemlisi anılan havalimanları  yeşil kuruluş olmak  için gerekli olan koşulları yerine getirmekle; çevreye ve insan sağlığına daha uygun hizmet standardına ulaştılar. 
GENEL MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR 
DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, yeşil kuruluş unvanı alan havalimanlarımıza  yazılı bir mesaj göndererek tebrik ve teşekkürlerini iletti. Birdal mesajında şöyle dedi: 
“Yeşil Havalimanı ``Green Airport`` Projesi kapsamında Havalimanı Başmüdürlüğünüzce Yeşil Kuruluş(Green Company) unvanı alınması konusunda emeği geçen  personelimize bu uğurda gösterdiği övgüye değer gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi bildirir, ``Yeşil Havalimanı(Green Airport)`` unvanının da havalimanınıza bir an önce kazandırılması hususunda yapılacak çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI