Bugun...



THY, Avianca İle Yeni Uçuş Alternatifleri Sunuyor


facebook-paylas
Tarih: 14-08-2014 21:46

THY, Avianca İle Yeni Uçuş Alternatifleri Sunuyor


Avianca ve Türk Hava Yolları Ortak Uçuş Anlaşması İle Yeni Uçuş Alternatifleri Sunuyor

Anlaşma sayesinde Avianca ve Türk Hava Yolları uçuşları tek bir biletle gerçekleştirilebilecek.

Anlaşma her iki havayolunun yolcularına daha iyi bağlantılar ve seyahat alternatifleri sağlamış olacak.    

Her iki havayolunun da Star İttifakı üyesi olması nedeniyle, yolcular aynı zamanda istedikleri havayolunun Özel Yolcu Programından mil kazanıp, ödül bilet alabilecekler.  

Avianca ve Türk Hava Yolları yeni bir ortak uçuş anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında,  Avianca yolcuları hızlı ve efektif bir şekilde Latin Amerika ve Karayipler’den Türkiye ve Avrupa’ya; Türk Hava Yolları yolcuları ise, Avianca’nın merkezi Bogota’ya ve Latin Amerika’daki birçok uçuş noktasına seyahat edebilecekler. 

Her iki havayolunun da Star İttifakı üyesi olması nedeniyle yolcular, tek bir biletle en son uçuş  noktalarına kadar seyahat etmenin ve uçuşlarından hem mil kazanmanın hem de istedikleri programda ödül bileti olarak değerlendirme imkanına sahip olmanın avantajını yaşayabilecekler. Aynı zamanda kazandıkları uçuş milleri, tercih ettikleri programda statü mili kazandırarak kart seviyelerinde yükselmelerini sağlayacak. 

Avianca’nın CEO’su Fabio Villegas açıklamasında “Türk Hava Yolları ortak uçuş anlaşması ile, Türkiye’ye uçan yolcularımıza daha fazla sayıda ve gelişmiş uçuş alternatifleri sunabileceğiz”. Aynı zamanda biz de Türk Hava Yolları yolcularına kendi uçuşlarımızda  müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçları doğrultusunda, dünya standartlarında mükemmel hizmet sağlayacağız” dedi.     

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç.Dr. Temel Kotil ise, “Star Alliance İttifakının önemli havayollarından Avianca ile ortak uçuş anlaşması imzalamış olmaktan mutluyuz. Bu anlaşma sayesinde her iki havayolunun yolcularına da Avrupa ve Güney Amerika’daki çıkış noktalarından, Türkiye-Kolombiya arasında seyahat etme imkanı tanınmış olacak. Dahası bu ortak uçuş anlaşması ile yolcular, Türkiye ve Kolombiya’da birçok noktaya uçarken, aynı zamanda her iki havayolunun da global uçuş ağındaki diğer noktalara da seyahat edebilecekler. Yeni ortak uçuş anlaşması, her iki havayolunun yolcularına da yeni uçuş alternatifleri, konforlu ve sınırsız bir seyahat tecrübesi imkanı sunacak.” açıklamasında bulundu.  
  
Yeni anlaşma : Avianca ve Türk Hava Yolları

Latin Amerika’daki şehirlerden uçan yolcular Türk Hava Yolları’nın Madrid, Barcelona uçuşları aracılığı ile İstanbul’a seyahat edebilecekler. Aynı zamanda, Türk Hava Yolları’nda seyahat eden yolcular, Avianca’nın uçuşları ile Latin Amerika’da Bogota, Medellin ve Cali’ye uçabilecekler.

 

   Türk Hava Yolları Yolcuları  İçin  Avianca Uçuşları Aracılığı ile Yeni Noktalar

   Avianca Yolcuları İçinTürk Hava    Yolları Uçuşları Aracılığı ile Yeni Noktalar

Bogota’ya/Bogota’dan, Kolombiya (BOG) :

  • Madrid, İspanya (MAD)
  • Barselona, İspanya (BCN)

Madrid’e/Madrid’den, ispanya (MAD) :

  • Istanbul, Türkiye(IST)

 Cali’ye/ Cali’den, Kolombiya (CLO):

  • Madrid, İspanya (MAD)

Barselona’ya /Barselona’dan, İspanya (BCN) :

  • Istanbul, Türkiye (IST)

Medellin’e/Medellin’den, Kolombiya (MDE) :

  • Madrid, İspanya (MAD)

 

 


Türk Hava Yolları ve Avianca bu codeshare anlaşmasının kapsamını genişletmek ve hem Avrupa hem de Latin Amerika’da daha fazla uçuş noktasını anlaşmaya ekleyerek daha fazla bağlantı ve uçuş imkanı sağlamak üzere çalışmalarına devam ediyorlar. 
   
Tüm uçuşlar 8 Temmuz 2014 itibarıyla satışa açılmış durumda.

Avianca Hakkında

Avianca, Avianca Holding S.A adı altında Latin Amerikalı havayollarını temsil eden ticari marka. 19.000 çalışanın üzerinde iş gücü ile dünya çapında mükemmel hizmet kalitesi sunmakla tanınıyor. Avianca, kargo ve yolcu taşımacılığında, Amerika ve Avrupa kıtasında 25 ülkede 100 destinasyondan fazla noktaya, 152 adet kısa, orta ve uzun menzilli uçağıyla hizmet veriyor. Star Alliance üyeliği sayesinde, Avianca, 195 ülkede 1200’den fazla noktaya bağlantı imkanı sağlıyor. Özel Yolcu Programı Lifemiles ile, havayolu, 5 milyon kayıtlı üyesine geniş seyahat imkanları ve avantajları sağlıyor. Avianca, 2013 yılında 24.6 miyon yolcu taşıdı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI