Bugun...



Virgin Atlantic Kargo Pakistan'a insani yardım için uçuyor

Londra merkezli Air Cargo News gazetesinin bildirdiğine göre, VIRGIN Atlantic Group, son sel mağdurlarına dağıtılmak üzere Pakistan'a 20 ton ilaç gönderdi.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2022 10:15

Virgin Atlantic Kargo Pakistan'a insani yardım için uçuyor

Londra merkezli Air Cargo News'in bildirdiğine göre, VIRGIN Atlantic Group, son sel mağdurlarına dağıtılmak üzere Pakistan'a 20 ton ilaç gönderdi.

Bestway Group tarafından bağışlanan ilaçlar, 24 Kasım'da İslamabad'a ulaşacak ve sel nedeniyle evlerini kaybeden ve yerlerinden edilen 3,2 milyon kişiye yardım etmek için kullanılacak.

Devam eden şiddetli yağmurlar, kurtarma ve kurtarma çabalarını zorlaştırmaya devam ediyor.

Virgin Atlantic Cargo genel müdürü Phil Wardlaw, "Son sel felaketinin ardından Pakistan'da ortaya çıkan insani felaket bizi derinden üzdü" dedi.

"Bu önemli ilaçların ihtiyacı olanlara ulaşmasını sağlamak için Bestway Foundation ve Well Pharmacy ile ortak olabildiğimiz için çok minnettarız ve bu yıkıcı zamanlarda işimizi iyilik için bir güç olarak kullanmaya devam edeceğiz."

Bestway Group başkanı mali yetkili Haider Choudrey şunları söyledi: "Ekiplerimiz Pakistan'da sahada ve tatlı su kaynaklarının yok edildiği ve ailelerin kıtlık çektiği yerlerde ortaya çıkan hastalıklarla mücadeleye yardımcı olmak için bu ilaçlara ne kadar umutsuzca ihtiyaç duyulduğunu ilk elden görüyorlar." sahip oldukları her şeyle birlikte evlerini de kaybettiler.

Choudrey, "Bunu gerçekleştirmemize yardımcı olan ve oldukça büyük bir ilaç kargosunu en çok ihtiyaç duyulan yere taşıyan Virgin Atlantic Cargo ekibine teşekkür etmek istiyoruz" dedi.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DENİZDEN HABERLER Haberleri

YUKARI YUKARI