Bugun...



Otogar yolunda araç takla attı: 5 yaralı (Özel)


facebook-paylas
Tarih: 06-03-2014 23:18

Otogar yolunda araç takla attı: 5 yaralı (Özel)


İSTANBUL (CİHAN)- TEM Otogar bağlantı yolunda virajı alamayan otomobil takla attı. Araçta bulunan

İSTANBUL (CİHAN)- TEM Otogar bağlantı yolunda virajı alamayan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2’si çocuk 6 kişi vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince sıkıştıkları araçtan çıkarılıp ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, TEM Esenler Otogar bağlantı yolunda saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Bülent Gün (41) yönetimindeki 34 BD 8789 plakalı otomobil viraja sert girince sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Araçta bulunan Bülent Gün, eşi Döndü Gün (39) ve çocukları Yiğit Efe Gün (7) ile akrabaları Murat Gün ve ismi öğrenilemeyen 14 yaşlarında bir kız çocuğu yaralandı. Çevreden yetişen vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin yardımlarıyla araçtan çıkarılan şahıslar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Otomobil içinde sıkışan ve uzun uğraşlar sonucu kurtarılıp hastaneye kaldırılan sürücü Bülent Gün ve eşi Döndü Gün`ün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle TEM-Otogar bağlantı yolunda trafik kilitlendi. Otogara yetişmek isteyen yolcular, valizleriyle otogar istikametine yürümek zorunda kaldı. Yaklaşık bir buçuk saatlik sıkışıklığın ardından kaza yapan otomobil olay yerinden kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin tazyikli su ile yolu temizlemesinin ardından bağlantı yolu trafiğe açıldı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI