Bugun...

"Terminal/deniz-lojistik-haberleri" İLE İLGİLİ HABERLER

Konteyner gemisi Kappa, Boğaz'da arıza yaptı; Kıyı Emniyeti tarafından kurtarıldı
Ambarlı'dan Rusya'nın Novorossiysk Limanı'na sefer yapan 147 metre uzunluğundaki konteyner yüklü gemi, Boğaz'da arıza ya..
SLS, bir sonraki Artemis fırlatma girişimi için sahaya geri dönüyor
Uzay Fırlatma Sistemi ve Orion uzay aracı, ajans bu ayın sonunda Artemis 1 görevinde aracı fırlatmak için üçüncü denemey..
Samsun açıklarında gemide patlama: 1 yaralı, 1 kayıp
Samsun açıklarında yabancı bayraklı bir gemide meydana gelen patlamada yaralanan bir kişinin hastanede tedavi altına alı..
MSC Konteyner Gemisi, trol teknesini batırdı
8.000 TEU Panama bandıralı MSC Rita, New York'tan Charleston'a giderken Norfolk, Virginia'nın 95 deniz mili kuzey doğusu..
HHLA CTA, Emisyonları Azaltmak İçin Akülü Traktörler Sipariş Ediyor
Almanya'nın Hamburg kentindeki HHLA Konteyner Terminali Altenwerder (CTA), terminaldeki CO2 emisyonlarını azaltmak amacı..
LOJİSTİK KOORDİNASYON KURULU’NUN YETKİLERİ BELİRLENDİ
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile "Lojistik Koordinasyon Kurulu ve Lojistik Koordinasyon İcra Kurulunu..
İYİDERE LOJİSTİK LİMANI, DOĞAYLA UYUMLU GÜÇLÜ BİR MÜHENDİSLİK PROJESİDİR
Bakan Karaismailoğlu, Rize İyidere Lojistik Liman Projesi’nin deniz dolgu taş ihtiyacını karşılanacak olan İkizdere Cevi..
DENİZLERİMİZDE EMNİYETİ ARTTIRIYOR, MAVİ VATANI KORUMA ALTINA ALIYORUZ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı; Koster Filosundaki ekonomik ömrünü tamamlayan gemilere “Hurda teşvik desteği” verecek. ..
Kartal'da rıhtıma bağlı olan Boras isimli gemi yan yattı
Kartal’da Kumcular İskelesi'nde hukuki sebeplerle bağlı olduğu iddia edilen 103 metre uzunluğundaki Boras isimli gemi, o..
LOJİSTİKÇİ KADINLAR ÜLKE EKONOMİSİNE DEĞER KATIYOR
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, iş hayatı..
YUKARI