Bugun...



23 ceset ve sağ 4 kişi Geyikli İskelesi


facebook-paylas
Tarih: 31-07-2013 17:06

23 ceset ve sağ 4 kişi Geyikli İskelesi


ÇANAKKALE (CİHAN)- Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı, 2 hücum botu ile 23 ceset

ÇANAKKALE (CİHAN)- Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı, 2 hücum botu ile 23 ceset ve sağ 4 kişiyi Geyikli İskelesi`ne getirdi.

Gece 02.05`te Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı`na gelen bir ihbarda, içerisinde yabancı uyruklu kaçak olan sürat motorunun, Gülpınar beldesinin 7 mili açıklarında alabora olduğu bilgisi verildi. İhbarın alınmasını müteakip Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı bağlısı 4 adet Sahil Güvenlik botu bölgeye sevk edilerek, arama kurtarma faaliyetlerine saat 02.30`da olay mahallinde başlandı. Bot faaliyetleri Sahil Güvenlik helikopter ve uçaklarının havadan arama faaliyetleri ile desteklendi. Saat 12.30 itibari ile arama ve kurtarma faaliyetleri sonucu 12`si sağ ve 24`ü ölü olmak üzere 36 kişiye ulaşıldı.

Arama ve kurtarma faaliyetlerine Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı bağlısı 4 Sahil Güvenlik botu, Sahil Güvenlik uçağı ve helikopteri ile devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri bir botla 16 cesedi ve sağ 4 kişiyi, diğer bot ile de 7 cesedi Geyikli İskelesi`ne getirdi. CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI