Bugun...



MSC Air Cargo, ilk kargo uçağının gelişiyle kalkışa hazırlanıyor

MSC Air Cargo, ortak havayolu Atlas Air'in şirket adına işleteceği ilk kargo uçağını Londra'dan Air Cargo News'e teslim etmesiyle yakında faaliyete geçecek.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2022 11:37

MSC Air Cargo, ilk kargo uçağının gelişiyle kalkışa hazırlanıyor

MEDITERRANEAN Shipping Company (MSC) Air Cargo, ortak havayolu şirketi Atlas Air'in şirket adına işleteceği ilk kargo uçağını Londra'dan Air Cargo News'e teslim etmesiyle yakında faaliyete geçecek.

B777-200 Freighter, Çin, ABD, Meksika ve Avrupa arasındaki rotalarda uçacak.

Atlas Air'in MSC adına işleteceği dört modelden ilki olan uçak, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde operasyonlara başlaması bekleniyor.

Msc, hava kargo operasyonunun kutu nakliye operasyonuna yardımcı olacağını ve hava kargo ihtiyacı olan endüstriler için önemli ticaret yollarında hizmetlerini genişleteceğini açıkladı.

MSC Kıdemli Başkan Yardımcısı Jannie Davel: 'Müşterilerimizin hava çözümleri seçeneğine ihtiyacı var, bu nedenle, kapsamlı deniz ve kara kargo operasyonlarımızı tamamlamak için bu taşıma modunu entegre ediyoruz. Bu ilk uçağın teslimatı, hava kargo alanındaki uzun vadeli yatırımımızın başlangıcını teşkil ediyor' dedi.

Davel, "Piyasadaki çok sayıda ortak ve müşteriyle konuştum ve hava kargosunun bir dizi şirketin lojistik ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayabileceği çok açık" dedi.

"Uçmak, tedarik zinciri yönetimine seçenekler, hız, esneklik ve güvenilirlik katıyor ve meyve ve sebzeler, farmasötik ve diğer sağlık ürünleri ve yüksek değerli mallar gibi çabuk bozulan ürünlerin taşınması için özel avantajlar var."

Atlas Air Worldwide başkanı John Dietrich, "Hava kargo işine giren dünyanın en büyük nakliye şirketi olan MSC ile bu ortaklığı dört gözle bekliyoruz" dedi.

"Yeni satın aldığımız dört 777-200F'nin hepsinin MSC'ye uzun vadeli olarak yerleştirilmesinden ve onlara büyümelerini ve genişlemelerini desteklemek için özel kapasite sağlamasından memnunuz."

B777-200, dünyanın en uzun menzilli çift motorlu kargo gemisidir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DENİZDEN HABERLER Haberleri

YUKARI YUKARI