Bugun...

"tren" İLE İLGİLİ HABERLER

YERLİ VE MİLLİ DEMİRYOLU TEKERLEK SETİNİN İLK SEVKİYATI GERÇEKLEŞTİ
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. tarafından üretilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli demiryolu tekerlek seti TÜRA..
Deprem Bölgesinde Demiryolu Ulaşımı
Tcdd, deprem bölgesindeki vatandaşların ulaşımını ücretsiz sağlamaya devam ediyor.
Trenler, Deprem Bölgesine Akaryakıt Ulaştırmaya Başladı
TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından AFAD koordinasyonunda 9 Şubat 2023 tarihi itibariyle deprem bölgesine toplam..
TREN BİLETİ SATIŞ SİSTEMİ YENİLENDİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından işletilen yüksek hızlı, anahat ve konvansiyo..
“KARS-ERZURUM TURİSTİK EKSPRESİ” İLE YENİ SEFER
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, turizme destek vermek amacıyla Kars-Erzurum arasında başlatılacak “Kars-Erzurum Turistik..
YARIYIL TATİLİNDE TRENLERE EK SEFER
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, sömestre tatili nedeniyle artan talepleri karşılamak amacıyla Ankara-İstanbul, Ankara-Ko..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda 1 milyon 194 ..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Balıkesir-Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli Hızlı Tren Hattı’nda..
Bakan Karaismailoğlu Bursa'da hızlı tren için tarih verdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Balıkesir-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Hızlı Tren Hattı inşaatı ile Bursa’y..
MİLLİ ELEKTRİKLİ TREN SETİNİN SERİ ÜRETİMİNE 2022’DE GEÇİLECEK.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli üretime vurgu yaptı ve TÜRASAŞ tarafından yürütülen çalı..
YUKARI