Bugun...

"haberleşme" İLE İLGİLİ HABERLER

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: 2022’DE TELEFONDA 319 MİLYAR DAKİKADAN FAZLA KONUŞTUK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçen yıl 319 milyar dakikadan fazla telefonda konuşulduğuna dikkat çek..
HABERLEŞME SEKTÖRÜ ÜÇÜNCÜ ÇEYREKTE YÜZDE 47 BÜYÜDÜ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bu yılın üçüncü çeyreğinde haberleşme sektörünün yüzde 47 büyüdüğünü ve..
İKİNCİ ÇEYREKTE HABERLEŞME SEKTÖRÜ YÜZDE 32 BÜYÜDÜ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bu yılın ikinci çeyreğinde haberleşme sektöründe faaliyet gösteren işle..
ULAŞIM VE HABERLEŞME HAMLELERİNDEN KİLİS HAK ETTİĞİ PAYI ALDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım ve haberleşme hamlelerinden Kilis’in de hak ettiği payı aldığını..
MİLLİ ELEKTRİKLİ TREN SETİNİN SERİ ÜRETİMİNE 2022’DE GEÇİLECEK.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli üretime vurgu yaptı ve TÜRASAŞ tarafından yürütülen çalı..
ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU: “12. ULAŞTIRMA VE HABERLEŞME ŞURASI BÜYÜK BİR YATIRIM HAMLESİNİN İŞARET FİŞEĞİ”
55 farklı ülkeden üst düzey katılımcının yer alacağı 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nın hazırlıkları tamamlanmak üze..
12. ULAŞTIRMA VE HABERLEŞME ŞÛRA'SI BAŞLADI
ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU: ERİŞEBİLİRLİĞİ MERKEZE ALAN ÇALIŞMALARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ"
ULAŞTIRMA VE  ALTYAPI BAKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN  12. ULAŞTIRMA VE HABERLEŞME ŞURASI İKİNCİ GÜNÜNDE DE  TÜM HIZIYLA DEVAM ETTİ.
12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası'nın ikinci gününde düzenlenen panellerde, uzmanlar ulaşım ve haberleşmenin geleceğini..
12. ULAŞTIRMA VE HABERLEŞME ŞÛRASI ÖZEL OTURUMU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILIMIYLA  YAPILDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..
ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜNDE BÜYÜME DEVAM EDİYOR
Bakan Karaismailoğlu, Elektronik Haberleşme Sektörü 2020 yılı dördüncü çeyrek dönemine ilişkin verileri kamuoyu ile payl..
YUKARI