Bugun...

"denizcilik" İLE İLGİLİ HABERLER

Liberya Gaz Gemisi ısır Tarafından Alıkonuldu
Mısırlı yetkililer Liberya bandıralı CLAUDIA GAS adlı gaz gemisini, geminin Akabe Körfezi'nde çevreye duyarlı bir bölged..
Dökme Yük Gemisi ile Konteyner Gemisi Çarpıştı
Qingdao Denizcilik İşleri Bürosu EVER LUCID adlı konteyner gemisinin Qingdao limanı açıklarında HUAHAI 78 adlı küçük bir..
HMM Yeni Konteyner Gemisi 'HMM Garnet'i Filosuna Kattı
13.000 TEU'luk "HMM GARNET" 24 Ocak 2024 tarihinde HD Hyundai Heavy Industries tersanesi tarafından Hyundai Merchant Mar..
Starlink'ten Denizcilik Müşterilerine Ücretsiz Deneme Fırsatı
İnternet hizmeti, kayıtlı bir IMO numarası olan gemilere sunuluyor.
Esvagt, Türk Cemre Tersanesi'ne Gemi Siparişi Verdi
Danimarkalı denizcilik şirketi Esvagt, yeni bir Servis Operasyon Gemisi (SOV) inşası için Türk Cemre tersanesiyle sözleş..
Kazan Patlaması Mühendisin Hayatına Mal Oldu
MT TORC adlı tankerde meydana gelen trajedide, gemi Akdeniz üzerinden İtalya'ya doğru yol alırken kazan patlaması nedeni..
KRUVAZİYER GEMİ VE YOLCU SAYILARINDA REKOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılı Ocak-Kasım döneminde limanlara uğrak yapan kruvaziyer gemi sa..
Maersk Aralık Ayından İtibaren Tüm Suriye Operasyonlarını Durduracak
Danimarkalı denizcilik devi Maersk, yaptırımlara uyma konusundaki zorluklar nedeniyle Suriye'deki tüm operasyonlarını du..
Denizcilik sektörü siber saldırılarda ortalama 3,2 milyon ABD doları ödüyor
Londra'da denizcilik sektörüne odaklanan bir hukuk firması olan HFW'nin, denizcilik siber güvenlik şirketi CyberOwl ile ..
CMA CGM'nin kârı geçen yılki Covid patlamasının ardından %82 düştü
FRANSIZ denizcilik devi CMA CGM'nin ikinci çeyrek net kârı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 82 azalarak 1,33 mi..
YUKARI