Bugun...

"Hindistan" İLE İLGİLİ HABERLER

Hint Donanması Kaçırılan MV RUEN Gemisini Somalili Korsanların Elinden Kurtardı
Hindistan Deniz Kuvvetleri ve Özel Komandoları Somalili korsanlar tarafından kaçırılan"RUEN" adlı gemiyi ve 17 müretteba..
Tanker, Petrol İthalat Tesisine Çarptı
Petrol tankeri Hindistan'ın Gujarat eyaletindeki bir ham petrol ithalat tesisiyle çarpıştı.
Hindistan Donanması  İki Gemiyi Somalili Korsanların Elinden Kurtardı
Hindistan Donanması, Somalili korsanlar tarafından esir alınan iki geminin kurtarılması için ayrı kurtarma operasyonları..
 Yolcular Mahsur Kalan Kişileri Tespit Ederek Başarılı Bir Kurtarma Gerçekleştirdi
25 Aralık'ta Costa Cruises "COSTA SERENA" gemisindeki yolcular geminin balkonundan can yeleği giyen birkaç kişiyi fark e..
26,5 Milyon Dolar Değerinde Kokain Ele Geçirildi
Hindistan'ın Odisha kentindeki Pradeep Uluslararası Kargo Terminalinde demirli bulunan 'MV DEBI' adlı gemideki bir vinci..
MSC, Afrika, Orta Doğu ve Hindistan arasındaki servislerini geliştiriyor
Şu anda dünyanın en büyüğü olan İSVİÇRE-İTALYAN konteyner taşıyıcısı Mediterranean Shipping Company (MSC), Orta Doğu'ya ..
Amazon Air, Quikjet  İşbirliği
E-ticaret devi Amazon, Hindistan'daki ağ erişimini ve teslimat hızını artırmak için Bangalore merkezli tamamı kargo hava..
Hintli Star Air, 2 Embraer E175 yolcu uçağı daha kiraladı
Star Air, HİNDİSTAN banliyö havayolu şirketi, dünyanın en büyük bölgesel uçak kiracısı olan Nordic Aviation Capital (NAC..
Apple iPhone'larının %25'ini Hindistan'da üretmek istiyor
Hindistan Ticaret ve Endüstri Bakanı Piyush Goyal, Apple'ın tüm iPhone'larının %25'ini Hindistan'da üretmeyi hedeflediği..
Konteyner gemisi alabora oldu-Video
SEA XPRESS adlı konteyner gemisi 7 Ocak'ta Hindistan'ın Mundra Limanı'nda kargo işlemleri sırasında dengesini kaybetti. ..
YUKARI