Bugun...



Atatürk Havalimanı`nda Bayram Bereketi


facebook-paylas
Tarih: 13-08-2013 11:57

Atatürk Havalimanı`nda Bayram Bereketi


Atatürk Havalimanı`nda Ramazan Bayramı`nın son günü uçak ve yolcu trafiğinde rekor kırıldı. 24 saat içinde 1245 uçak iniş kalkış yaptı, 145 bin yolcu havalimanını kullandı.

Atatürk Havalimanı`nda Ramazan Bayramı`nın son günü uçak ve yolcu trafiğinde rekor kırıldı.  24 saat içinde 1245 uçak iniş kalkış yaptı, 145 bin yolcu havalimanını kullandı.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ)  Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı`na iniş kalkış yapan uçak sayısı ve terminalden geçen yolcu sayısında rekor kırıldığı belirtildi. Açıklamada, 10 Ağustos gece yarısı saat 24.00 ile 11 Ağustos gece yarısı saat 24.00 arasında 1245 uçak ve 145 bin yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.
DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal: "Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşların havayolundan daha çok ve daha rahat faydalanabilmeleri için gerekli tedbirler önceden alındı. Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen çeşitli iyileştirme çalışmaları sayesinde su rakamlara ulaşılıyor. Yoğunluğa rağmen sistem saat gibi işliyor. Yolcularımıza ve başta DHMİ çalışanları olmak üzere hizmet verenlere teşekkürler." dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI