Bugun...



Thy Kaptan Pilotu Kokpitte Kriz Geçirdi


facebook-paylas
Tarih: 07-08-2013 00:28

Thy Kaptan Pilotu Kokpitte Kriz Geçirdi


Türk Hava Yolları`nın Ercan-İstanbul seferini yapacak olan uçağın kaptan pilotu yolcuların içinde kriz geçirdi... İşte detaylar...

ürk Hava Yolları`nın (THY) Kıbrıs-İstanbul seferini yapacak olan TK967 sefer sayılı uçağın kaptan pilotu Fırat Göker, uçuş öncesi hazırlık yapmak üzere Kıbrıs Ercan Havalimanı`na geldi. Göker , uçağa geçeceği sırada kriz geçirdi.
Kaptan Pilot Fırat Göker, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonra hastaneden tekrar uçağa gelen kaptan pilot Göker, herhangi bir probleminin olmadığını beyan ederek uçmak istedi. Ancak bazı yolcular Kaptan Göker`in terminalde bayıldığını gördüğü için uçmak istemedi.
Yolcuların olay çıkarması üzerine uçağa polis çağırıldı. Polisler yolculara `Uçmak isteyen uçsun, istemeyen uçaktan insin` deyince Göker de kokpitten kabine çıkarak yolcuları ikna etmek için `Ben iyiyim, sıkıntım yok` şeklinde konuşma yaparken yeniden kriz geçirdi ve uçağın içerisinde bayıldı.
Tekrar ambulansla hastaneye kaldırılan Fırat Göker`in epilepsi ya da sara krizine girdiği iddia edilirken, uçağın kalkışı iptal edildi. Yolcular bir sonraki uçakla İstanbul`a gönderilmeye çalışılırken, İstanbul`dan bir başka uçucu ekibin Kıbrıs`a gönderildiği ve Kıbrıs-İstanbul seferini gerçekleştirecek uçağın 01.30`da İstanbul`a hareket edeceği AirprotHaber`e gelen bilgiler arasında. 
AirportHaber 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI