Bugun...



Türksat ile ATO Arasında Teknoloji İşbirliği


facebook-paylas
Tarih: 24-02-2014 00:59

Türksat ile ATO Arasında Teknoloji İşbirliği


Türksat ile ATO Arasında Teknoloji İşbirliği

Türksat A.Ş. ile Ankara Ticaret Odası (ATO) arasında teknoloji işbirliği anlaşması 21 Şubat 2014 tarihinde imzalandı.
Söz konusu anlaşma kapsamında, ATO üyelerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla, bilişim altyapısı ve süreçlerinin güncel teknolojilere uygun olarak yenilenmesi hedefleniyor.
İmza törenine, Türksat Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay, Genel Müdür Yardımcıları Ali Ok ve Nihat Oktay’ın yanı sıra, ATO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Koray Şanal, Genel Sekreter Mustafa Babayiğit ve Genel Sekreter Yardımcısı Hadi Fındıklı katıldı.
Programda ayrıca, Türksat Bilişim İş Geliştirme ve Proje Yönetim Direktörü Mustafa Taylan Güvercin ve Bilişim Sözleşme Yönetimi ve Mali Takip Direktörü Ahmet Aslanpınar da yer aldı.
Yaklaşık 150.000 üyesiyle Türkiye’nin en önemli ticaret odaları arasında yer alan ATO, kurumsal stratejileri doğrultusunda belirlediği hedeflere ulaşmada bilgi teknolojilerini daha etkin kullanmayı amaçlıyor. Güçlü teknik altyapısı ve güvencesi ile sürdürülebilir bilişim hizmetleri sunan Türksat, imzalanan protokol ile bilgi ve birikimini ATO’nun hizmetine sunacak. Uzun soluklu bir işbirliği yürüteceklerini ifade eden taraflar, ATO’nun elektronik hizmetlerini e-Devlet Kapısı’na taşımayı hedefliyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI