Bugun...



MHP Çelik: Manavgat'ın değerlerini fuarlarla dünya gündemine taşıyacağız


facebook-paylas
Tarih: 03-03-2014 21:19

MHP Çelik: Manavgat'ın değerlerini fuarlarla dünya gündemine taşıyacağız


ANTALYA (CİHAN)- MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Kemal Çelik, Manavgat'ın değerleri susam,

ANTALYA (CİHAN)- MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Kemal Çelik, Manavgat`ın değerleri susam, defne, keçiboynuzu ve ürünlerini dünya gündemine taşıyacaklarını söyledi.

Kemal Çelik, Manavgat Belediye Başkanı Adayı Raşit Enhoş ile birlikte Cumhuriyet Meydanı`nda açılan Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) 5. Potansiyel İş Kadınları Fuarı`na katıldı. Çelik, fuarlarda ikram edilen keçiboynuzu lokumu ile keçiboynuzu yedi. Kendisinin Yörük çocuğu olduğunu belirten Çelik, Manavgat`ın turizm potansiyelini iyi bildiklerini söyledi.

Antalya`ya gelen 12 milyon turistin yüzde 35`inin Manavgat`ta konakladığına dikkat çeken Çelik, bu marka değerinin iyi korunması gerektiğini kaydetti. Kitle turizmi kadar alternatif turizmin de önemli olduğunu altını çizen Çelik, hedeflerinin Antalya bölgesinde turizm kadar tarımı da canlı tutmak olduğunu söyledi.

Çelik, 30 Mart mahalli seçimlerinde halktan yetki alması halinde Manavgat`ın değerlerini markalaştıracaklarını belirtti. Çelik, ``Manavgat`ın turizm potansiyeli çok yüksek. Bu marka çıtasını bölgenin değerini dünya gündemine taşıyarak yükselteceğiz. Manavgat`ın kendine özgü susamı, defnesi, defne ürünleri ve keçiboynuzu (harnup) ve harnup ürünlerini yurt içi ve yurt dışı turizm fuarlarına taşıyacağız. Hedefimiz, bu değerleri dünya markası yapmak. İkinci önceliğimiz de kitle turizmi yanı sıra kültür turizmininde canlandırmak. Antalyamız adeta açık hava müzesi konumunda``. diye konuştu. CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI