Bugun...



Otomobilde başlayan yangın TIR’ı da yaktı


facebook-paylas
Tarih: 16-02-2014 11:45

Otomobilde başlayan yangın TIR’ı da yaktı


İSTANBUL (CİHAN)- Esenyurt’da park halindeki TIR’a çarpan otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının

İSTANBUL (CİHAN)- Esenyurt’da park halindeki TIR’a çarpan otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının sıçradığı TIR’da da büyük hasar oluştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Olay, Saadetdere Mahallesi Tonguç Baba Caddesi’nde saat 06.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 URR 57 plakalı otomobil kontrolden çıkarak cadde üzerinde park halinde bulunan 34 KF 0376 plakalı TIR’a çarptı. Otomobilden dumanlar yükselmeye başlarken araçtan inen iki kişi kaçtı. Alev alan otomobil yanmaya başladı. Otomobilde başlayan yangın kısa sürede büyüyerek deterjan yüklü TIR’a da sıçradı. İki araçtan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar polis ve itfaiyeye haber verdi. Yanan otomobilin LPG’li olması mahalle sakinlerinin büyük korku yaşamasına sebep oldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken TIR’da da büyük çapta maddi hasar oluştu. Görgü tanıkları, otomobilden ilk önce dumanlar yükseldiğini daha sonra da yanmaya başladığını aktardı. Vatandaşlar, yangının otomobilden TIR’a da sıçradığını söylerken otomobilden inen iki kişinin ise olay yerinden kaçtığını öne sürdü. Polis ve itfaiye ekipleri, yanan otomobil ve TIR’da incelemelerde bulundu. Polis, otomobilin çalıntı olma ihtimali üzerinde dururken, olayla ilgili inceleme sürüyor.


CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI