Bugun...



Bingöl'de TOKİ konutlarında yangın


facebook-paylas
Tarih: 20-06-2014 10:08

Bingöl'de TOKİ konutlarında yangın


BİNGÖL (CİHAN)- Bingöl'de inşaat halindeki TOKİ konutlarına ait bir binanın çatı katında yangın

BİNGÖL (CİHAN)- Bingöl`de inşaat halindeki TOKİ konutlarına ait bir binanın çatı katında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ekipmanlarının yetersiz olması yangının söndürülmesini geciktirdi.

Merkeze bağlı İnönü Mahallesi`nde TOKİ ve Bingöl Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı devam eden 8 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü`ne bağlı ekipler ise yangına müdahale etmekte sıkıntı yaşadı. Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yeterli ekipmanların olmadığı için yangına müdahale de sıkıntı yaşanıldığını belirterek, ``Yaklaşık 1 buçuk ay önce Büyükşehir belediyelerinden bu konu için yardım istedik.`` dedi.

Yangının çıkış sebebinin öğrenilemediğini belirten Barakazi, inşaat yetkililerinden çatı katında bulunan malzemeler hakkında bilgi aldı. Yetkililer, çatı katında çam ağaçları ve petrol esaslı membran maddesi olduğunu aktardı. Yangının 2 saat sonra kontrol altına alındığı ve yangının çıkış sebebinin araştırıldığı öğrenildi. CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI