Bugun...



İstanbul İtfaiyesi Denizde Kaybolan Gençler İçin Seferber Oldu


facebook-paylas
Tarih: 19-08-2014 21:51

İstanbul İtfaiyesi Denizde Kaybolan Gençler İçin Seferber Oldu


İstanbul İtfaiyesi Denizde Kaybolan Gençler İçin Seferber Oldu

Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 5 genç için İstanbul İtfaiyesi alarma geçti. Alev Kartalı havadan arama çalışmalarını sürdürürken, 2 Zodyak bot ve Jetski ile de denizden arama çalışmaları devam ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 5 genç için alarma geçti. Alev Kartalı ile havadan arama çalışmalarını sürdüren İtfaiye ekipleri afet kurtarma aracı ile karadan ve 2 Zodyak bot ve Jetski ile de denizden arama çalışmalarını sürdürüyor.
İstanbul İtfaiyesi, Kumburgaz’da denize açıldıktan sonra kaybolan 5 genç için seferber oldu. Tatil için geldikleri Kumburgaz’da deniz bisikleti kiralayarak denize açılan ve sonrasında haber alınamayan 5 gençten haber alınamayınca Sahil Güvenlik, AFAD ve İstanbul İtfaiyesi alarma geçti.
Yaşları 25 ile 30 arasında değişen Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi isimli 5 genç tatil için kiraladıkları evden havlularını alıp Kumburgaz Sahili’ne gitti. Sahilde kiraladıkları deniz bisikleti ile açılan 5 gençten daha sonra haber alınamadı. Yakınları ve arkadaşları güvenlik birimlerini haberdar etti. Marmara Bölgesi’nde etkili olan kötü hava koşulları nedeniyle gençlerin sahilden uzaklaştıkları tahmin ediliyor. Sahil Güvenlik ve AFAD ile koordineli şekilde kurtarma çalışmalarına başlayan İstanbul İtfaiyesi aralarında cankurtaranların da bulunduğu 12 personel ile arama-kurtarma çalışmalarına katılıyor.  Yangın söndürme helikopteri ‘Alev Kartalı’nın havadan destek verdiği arama çalışmalarında İtfaiye ekipleri, afet kurtarma aracı ile karadan, 2 Zodyak bot ve Jetski ile de denizden arama-kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mobil Büfe bölgede hizmet veriyor. 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI