Bugun...



“Teledünya Süper Kupa Dörtlü Finalleri” Tanıtım Toplantısı Yapıldı


facebook-paylas
Tarih: 08-04-2014 23:19

“Teledünya Süper Kupa Dörtlü Finalleri” Tanıtım Toplantısı Yapıldı


“Teledünya Süper Kupa Dörtlü Finalleri” Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Maçlar, 11-13 Nisan Tarihlerinde İzmir’de Yapılacak
Voleybolda 11 - 13 Nisan 2014 tarihleri arasında İzmir’de Türksat’ın sponsorluğunda düzenlenecek olan “Teledünya Süper Kupa Dörtlü Finalleri” öncesinde, kupada mücadele edecek takımların antrenör ve oyuncuları, İstanbul’da basının karşısına çıktı.
07 Nisan 2013 Pazartesi günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mustafa Ekşi, kulüplerin yıllardan beri süre gelen başarı grafiğinin bu yıl en üst seviyeye ulaştığını belirterek şunları söyledi:
“CEV`in düzenlediği 6 kupanın 5’inin finallerinde Türk takımları vardı. Şampiyonluklar, ikincilikler geldi. Kulüplerimizi tebrik ediyorum. Avrupa kupasına katılan kulüplerimizin birçoğu Süper Kupa’da mücadele edecek. İkinci bir Avrupa Şampiyonlar Ligi dersek herhâlde yanılmış olmayız.”
Mustafa Ekşi ayrıca, turnuvaya katılacak takımların antrenörlerinin ve menajerlerinin sorularını cevaplandırdı.

Kupanın statüsü
Türksat A.Ş.’nin TV Platformu “Teledünya” markası ile sponsor olarak destek verdiği Süper Kupanın kadın ve erkek final maçları, 11 - 13 Nisan 2014 tarihlerinde İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanacak.
Finallere kadınlarda Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe, Galatasaray Daikin ve VakıfBank, erkeklerde ise Fenerbahçe Grundig, Halkbank, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Maliye Milli Piyango katılıyor.
Erkek ve kadın takımlarının müsabakalarının arka arkaya oynanacağı turnuvada, lig usulü tüm takımlar birbiriyle maç yapacak. En çok puanı alan takımlar birinciliği elde edecek.
Kupanın şampiyonu gelecek sezon Türkiye’yi CEV Kupası’nda temsil etme hakkını kazanacak.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI