Bugun...



Gökyüzünden turizme bakış projesi ile Alanya'da yamaç paraşütü gelişecek


facebook-paylas
Tarih: 18-07-2014 21:44

Gökyüzünden turizme bakış projesi ile Alanya'da yamaç paraşütü gelişecek


ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Alanya ilçesinde yamaç paraşütünü geliştirerek turizmi 12 aya yaymak için

ANTALYA (CİHAN)- Antalya`nın Alanya ilçesinde yamaç paraşütünü geliştirerek turizmi 12 aya yaymak için Gökyüzünden Turizme Bakış Projesi`ni hayata geçiriliyor.

    Mahmutlar Otelciler Derneği (MODER) tarafından Alanya Belediyesi işbirliği ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKA), Alternatif Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında başvurusu yapılan proje kabul edildi. Proje sözleşmesi Isparta Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda MODER Genel Sekreteri Halil Çakır ve Alanya Belediyesi Proje Koordinasyon Ofisi ilgili proje uzmanı ve BAKA yetkilisi ile imzalandı.

    Proje ile ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde yamaç paraşütünü geliştirerek turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini kaydetti. Projenin 483 bin 630 TL hibe desteği alacağını belirten Yücel, şunları söyledi: ``Proje kapsamında profesyonel eğitmenler tarafından 10 kişiye yamaç paraşütü uçuş ve pilotluk eğitimi verilerek, 12 ay yapılma imkanı bulunan bu sporun yaygınlaştırılmasını sağlamayı hedefliyoruz. Böylece hem Alanya turizminin çeşitlendirilmesine hem de turizmin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacağız. Projenin hazırlanmasında ve kabul edilmesinde emeği geçen Mahmutlar Otelciler Derneği’ne ve belediyemizin proje koordinasyon ofisine çok teşekkür ediyorum.``
CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI