Bugun...



Adıyaman`a Anadolujet Müjdesi


facebook-paylas
Tarih: 04-08-2013 11:46

Adıyaman`a Anadolujet Müjdesi


AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyaman’a yeni yapılan havalimanı ile birlikte uçak seferlerinde de yeni atılımların beklendiğini söyledi.

Milletvekili Murtaza Yetiş, THY markası olan Anadolujet’in ‘Havayolu halkın yolu’ sloganıyla yola çıktığını ve bu anlayışla Adıyaman’a da sefer düzenlediğini fakat daha sonra aynı hizmeti yürütmek üzere uçuşları Borajet’e bıraktığını kaydetti.
Yetiş, “Ancak gerek yüksek bilet fiyatları gerekse hizmet kalitesinde yaşanan sorunlar nedeniyle Borajet uçuşları ilgi görmedi ve yolcu sayısı yüzde 69’lar seviyesinde kaldı. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte birçok defa THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Genel Müdür Temel Kotil ve Anadolujet idari sorumlusu İbrahim Doğan ile görüştük. Son çalışmalarla birlikte önümüzdeki 2 ay içinde Anadolujet seferlerinin başlayacağı müjdesini aldık. Gerek inanç gerek tarihi turizm potansiyeli ile bölgemizin yükselen değeri olan Adıyaman, yüksek doluluk oranıyla ek seferlerin konulmak zorunda kalınacağı bir trendi yakalayacaktır. Yeni havalimanımızla birlikte yeni seferleri Adıyaman semasında görmek hepimize heyecan veriyor” dedi.
airporthaber.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI