Bugun...



İzmir Adayı Açıklandı..


facebook-paylas
Tarih: 13-12-2013 15:16

İzmir Adayı Açıklandı..


İzmir Adayı Açıklandı..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İzmir Karşıyaka Spor Salonu`nda yaptığı konuşmasında AKP İzmir ve Ege illeri büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıklıyor...
Başbakan Erdoğan, Karşıyaka Arena Spor Salonu`nda "Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Buluşması"nda konuşuyor. Erdoğan`ın açıklamasında İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Isparta, Burdur, Osmaniye, Uşak adaylarını açıklaması bekleniyor.
Erdoğan`ın konuşmasından satırbaşları:
"12 ilimizin adayını açıklayacağız"
Bugün burada İzmirle birlikte 12 ilimizin daha adayını açıklıyoruz. Aydın`ı selamlıyorum. Manisa`ya, Denizli`ye, Uşak`a, Kars`a, Tunceli`ye, Burdur`a, Isparta`ya, Kilis`e, Karaman`a, Osmaniye`ye selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. İlçeleri daha sonra hep bir arada yapacağız.
"Adnan Menderes yarım kalan işi tamamlandı"
1950`ye kadar 20 yıl boyunca Türkiye`den milletten İzmir`den demokrasiyi esirgediler. 1950`de demokrasinin güneşi bir kez daha Ege`den doğdu. Aydın`da doğan, nüfus cüzdanında doğum yeri İzmir yazan Adnan Menderes buradan yola çıkarak yarım kalan işi tamamladı. İzmir`li Aydınlı Ege`li Adnan Menderes Türkiye`yi demokrasiyle eserle hizmetle özgürlükle buluşturdu. Merhum Menderes, "Yeter Söz Milletindir" dedi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI