Bugun...



Fatih Sultan Mehmet Köprüsü`nde Çalışma


facebook-paylas
Tarih: 17-12-2013 01:15

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü`nde Çalışma


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü`nde Çalışma

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen “Otoyol ve Boğaz Köprülerinde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemleri Yapım İşi”  sebebiyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü, Mahmutbey ve Çamlıca Gişelerinde Elektronik Geçiş Sistemlerinde yeni bir düzenleme yapılacağı duyuruldu. İstanbul Valiliği`nden yapılan açıklamanın tamamı aşağıda yer almaktadır:
"Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından “Otoyol ve Boğaz Köprülerinde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemleri Yapım İşi” projelendirilmiş olup, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü, Mahmutbey ve Çamlıca Gişelerinde Elektronik Geçiş Sistemlerinde yeni bir düzenlemeye gidilecektir.

Söz konusu iş kapsamında öncelikle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Gişe alanında Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi kurulacaktır. Bu sistemle OGS ve HGS etiketli araçların gişe alanlarında şerit seçimine gerek kalmaksızın aynı yolu kullanmalarına imkan sağlayacak olup, bu durum trafik güvenliğinin artmasını ve hızlı trafik akışını sağlayacaktır.


Bu sebeple, gişe adaları ve kanopilari kaldırılarak OGS ve HGS etiketli araçların ortak geçiş yapabileceği, konstrüksiyonlar (TAK`lar) tesis edilerek, OGS ve HGS algılayıcıları bu konstrüksiyonlara yerleştirilecektir. Çalışmalar sırasında trafik akışı gerekli işaretlemeler ile etaplar halinde yönlendirilecektir.


Yukarıda bahsedilen çalışmalar 16 Aralık 2013 (Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece) saat 01:00`da başlayacak olup, 31 Ocak 2014 Cuma günü saat 16:00`da tamamlanacaktır.


Çalışmalar esnasında gerekli tüm emniyet önlemleri alınarak onaylı trafik projesine göre gerekli trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI