Bugun...



Havalimanında bayram yoğunluğu


facebook-paylas
Tarih: 03-08-2013 15:56

Havalimanında bayram yoğunluğu


İSTANBUL (CİHAN)- Ramazan Bayramı’nda tatile gitmek isteyen vatandaşlar, Atatürk Havalimanı’na gelmeye başladı. Yıllık

İSTANBUL (CİHAN)- Ramazan Bayramı’nda tatile gitmek isteyen vatandaşlar, Atatürk Havalimanı’na gelmeye başladı. Yıllık izin alarak günler öncesinden yola çıkan vatandaşlar, iç ve dış hatlar terminalini doldurdu.

Atatürk Havalimanı’nda bayram yoğunluğu şimdiden başladı. Türk Hava Yolları (THY) tarifeli seferlerine iç hatlarda 61 ilave sefer koydu. Pegasus Hava Yolları’da iç hatlarda 80, dış hatlarda 43 sefer olmak üzere toplam 123 ek sefer gerçekleştirecek. Atlasjet ve Onur Air de yolcudan gelen talepler üzerine ek seferler koydu.
Bayramda tatile gitmek isteyenler Atatürk Havalimanı’nı doldurdu. Ramazan Bayramı için tatile bugünden başlayan vatandaşlar havalimanında yoğunluk oluşturdu.

17 YIL SONRA AİLESİYLE BAYRAM YAPACAK

Lübnan’dan ailesini ziyaret için gelen Zeynep Acur, “Babamı ve kardeşimi ziyaret için Mardin’e gidiyorum. En son annemin vefatı için gitmiştim. Türkiye’de 17 yıldır bayram yapmadım. Onun için çok mutluyum.” dedi.

Bayram ziyareti için İstanbul’dan Denizli’ye giden Yaşar Dinger, eşi ve çocuklarıyla birlikte hem bayram ziyaretine hem de tatile gittiklerini söyledi. İki yılda bir memleketlerine gittiğini söyleyen Dinger, “Bu yıl ailecek Denizli’ye gitme kararı aldık. Uçak rahat olduğu için havayolculuğunu tercih ettik. Bileti yılbaşında aldığımız için ekonomik oldu.” diye konuştu.

İstanbul’dan memleketine giden İlhan Kaya da senelik izniyle bayram iznini birleştirip ailecek bayram ziyaretine gittiğini söyledi. Tatil planlamasını daha önceden yaptıklarını onun için biletin uygun olduğunu ifade eden Kaya, yakınlarının kendisini beklediğini ifade etti.

CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI