Bugun...



Yurtiçi Kargo`dan FIAT Ticari Araç Sahiplerine İndirim


facebook-paylas
Tarih: 28-07-2014 23:07

Yurtiçi Kargo`dan FIAT Ticari Araç Sahiplerine İndirim


Yurtiçi Kargo`dan FIAT Ticari Araç Sahiplerine İndirim

Yurtiçi Kargo, "10 Numara Fiat" programına kayıt olan Fiat marka ticari araç sahibi müşterilerinin gönderilerini, 31 Aralık 2014 tarihine kadar yüzde 25 indirim ile taşıyor.
Müşteri odaklı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Yurtiçi Kargo, ticaret profesyonellerinin gönderi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı.
31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Yurtiçi Kargo, "10 Numara Fiat" programına kayıt olan ticari araç sahibi müşterilerine taşıma, adresten alım ve adrese teslim bedelleri üzerinden yüzde 25 oranında indirim uyguluyor. Söz konusu kampanyadan faydalanmak için, "10 Numara Fiat" programına dahil olan ticari araç sahiplerinin "YURTICI" yazarak 5360`a kısa mesaj göndermeleri ve yapacakları gönderilerde "Fiat Kampanyası"ndan yararlanmak istediklerini belirtmeleri yeterli olacak.
"10 Numara Fiat" programına dahil olmak isteyen ticari araç sahiplerinin ise, ONNUMARA yazıp aralarında birer boşluk bırakarak şase numaralarının son sekiz hanesini, adlarını ve soyadlarını yazarak 5360’a mesaj göndermeleri yeterlidir. "Fiat Kampanyası" hakkında detaylı bilgiye, Yurtiçi Kargo şubelerinin ve acentelerinin yanı sıra ve www.10numarafiat.com adresleri ve 444 99 99 Yurtiçi Kargo çağrı merkezinden ulaşılabilecektir.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI