Bugun...



Hastanın imdadına helikopter ambulans yetişti


facebook-paylas
Tarih: 13-02-2014 15:02

Hastanın imdadına helikopter ambulans yetişti


NEVŞEHİR (CİHAN)- Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görürken ağırlaşan bir hasta, Kayseri’den

NEVŞEHİR (CİHAN)- Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görürken ağırlaşan bir hasta, Kayseri’den gelen 112 Acil hava ambulans helikopteri ile Konya`ya nakledildi.

Nevşehir Devlet Hastanesi’ne, 3 Şubat`ta 2000 Evler Mahallesi`nde bir inşaatta çalışırken 4. kattan düşme sonrası Erdoğan Yalçın (45) ağır yaralı olarak getirildi. Hastanede yapılan tahliller sonucunda dalak, diyafram yırtılması, akciğer zedelenmesi olduğu tespit edildi. Yaralı, acil olarak genel cerrahi ve anestezi uzmanları başkanlığındaki ekip tarafından ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan hasta 9 gün yoğun bakım servisinde tutuldu.

En son yapılan EKO testinde kalp kapakçığındaki yırtık nedeni ile acil olarak Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Kliniği`ne sevkine karar verildi. Kara ambulansı ile sevkinin uygun olmayacağı düşünülerek, Kayseri Bölgesi’nden Sağlık Bakanlığı 112 Acil hava ambulansı istendi. Nevşehir Devlet Hastanesi’nin pistine inen helikopter ile hasta kısa sürede Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi`ne nakledildi. CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI