Bugun...



Sel-fii Zone, ŞefMasters, Test-a Projeleri İlk Üçe Girerek; Ödüllerin Sahibi Oldu


facebook-paylas
Tarih: 18-06-2014 21:48

Sel-fii Zone, ŞefMasters, Test-a Projeleri İlk Üçe Girerek; Ödüllerin Sahibi Oldu


Sel-fii Zone, ŞefMasters, Test-a Projeleri İlk Üçe Girerek; Ödüllerin Sahibi Oldu

Avea’nın gelenekselleşen genç yetenek programı “AveaMasters”ın en önemli adımlarından biri olan Evreka Proje Yarışması’nda final heyecanı yaşandı. Finalde Sel-fi takımı Sel-fii Zone projeleriyle “Evreka”diyerek birinci olurken; ikincilik ve  üçüncülük ödülleri ise; sırasıyla ŞefMasters ve Tesla takımlarının oldu.
Sürdürülebilir bir gelecek yaratma odağını İnsan Kaynakları vizyonuna da taşıyan Avea’nın, profesyonel hayata adım atmaya hazırlanan genç yeteneklere ışık tutmak amacıyla hayata geçirdiği “2014 yılı Evreka Proje Yarışması”nın sonuçları açıklandı.  “AveaMasters Genç Yetenek Programı”nın önemli adımlarından biri olan yarışmada, Sel-fii Zone isimli proje birincilik ödülünü alırken; ikinciliği Şef Masters, üçüncülüğü ise Test-a projeleri aldı. 
10-11 Haziran tarihleri arasında Şile Gardens Otel’de gerçekleştirilen final kampında 8  takımdan oluşan 43  yetenekli genç birincilik ödülü için kıyasıya yarıştı. Yarışmada birinci olan takım GSMA kongresine katılım, Pazarlama Okulu veya Kariyer Koçluğu, inTouch 3 ödülünün sahibi olurken; ikinci ve üçüncü olan takımlara ise; Pazarlama Okulu veya Kariyer Koçluğu ve inTouch 3 kazandılar.
Final süresince, Avea yöneticilerinin liderliğinde pazarlama, finans, teknoloji ve satış konularında yaratıcı çözümler üreterek, iş hayatına bir adım daha yaklaşan gençler, ayrıca Mahşer-i Cümbüş ekibi ile doğaçlama tiyatroya da katılarak keyifli bir zaman geçirdiler.
Bu yıl 92 adet başvuru alan Evreka Proje Yarışması’nın, “Pazarlama Vakası” aşamasında 16 takım yarışırken; toplam 60 AveaMaster’dan oluşan 13 takım, bir üst tura çıkmaya hakkı kazandı. 8 takımın finale kaldığı yarışmada 43 AveaMasters yarışa devam etmeye hak kazanmıştı. 
İkinci aşama olan Ürün Geliştirme”de Evreka Projesi ile devam etti. Evreka final aşamasının ilk günü vaka çalışmasının hazırlıkları ile devam ederken ikinci gün üst düzey yöneticilerinin oluşturduğu jüri karşısında sunumlar yapıldı ve kazanan projeler belli oldu. Bu süreçte takımlar Pazarlama Vakası aşamasındaki fikirlerini teknik olarak geliştirdiler. Farklı bölümlerden koçlar,  genç yarışmacıların yanında yer alarak takımlara liderlik ettiler.
Bahattin Aydın: 
“Gençler projeleri ile Evreka! derken aslında bizler de kazandığımız yetenekler ile “Evreka! “ dedik”
Eğlenceli ve verimli geçen iki günlük kamp döneminin sonunda kazanan takımda yer alan gençlerin Avea ile profesyonel iş hayatının kapısını araladıklarını belirten Avea İnsan Kaynakları Grup Direktörü Bahattin Aydın sözlerine şöyle devam etti:  “Avea olarak, 8. yılına girdiğimiz ve geçtiğimiz yıllarda AveaMasters adıyla devam etme kararı aldığımız genç yetenek programımız, profesyonel hayata adım atmaya hazırlanan yetenekli gençlere yol göstermeye devam ediyor. Projeye katılan gençler, okullarında aldıkları akademik  tabanlı eğitimi, profesyonel hayat deneyimiyle birleştirme imkanını yakalayarak bir nevi iş hayatının provasını yapıyorlar. Projemizin bu yılki kamp döneminde de Avea yöneticileri olarak yine gençlerimizin projelerini dinledikçe gururlandık; projemizin ne kadar doğru bir amaca hizmet ettiğini birkez daha gördük.Gençler projeleri ile Evreka! derken aslında bizler de kazandığımız yetenekler ile Evreka!  dedik.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI