Bugun...



Bakan Yıldırım Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı


facebook-paylas
Tarih: 11-12-2013 23:12

Bakan Yıldırım Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı


Bakan Yıldırım Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Uşak temasları kapsamında öğretmenevinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

İzmir-Ankara hızlı tren projesinin hızla devam ettiğini ve söz konusu hattın hizmete girmesinin ardından vatandaşların uçak yolculuğunu tercih etmeyeceğini kaydeden Yıldırım, mevcut tren yolu hattının da yük taşımacılığında kullanılacağını kaydetti. 

Bir gazetecinin İzmirlilerin kendisini çok sevdiğini ve Uşak`ta da yalnız bırakmadığını hatırlatması üzerine Yıldırım, "İzmirlilere gerektiği zaman, gerektiği mesajı veririz" cevabını verdi.

Anadolu Ajansı yılın fotoğrafları oylaması

Toplantının ardında Anadolu Ajansı`nın (AA) yılın fotoğrafları oylamasına katılan Bakan Binali Yıldırım, haber ve yaşam kategorilerinde oylamaya sunulan 22 fotoğrafı tek tek inceledi.

Fotoğrafların geçen yıl olduğu gibi bu sene de olağanüstü nitelikte olduğunu kaydeden Yıldırım, haber kategorisinde "Demokrasi yanlılarına ateş açılması" başlıklı Mosaab Elshamy`nin fotoğrafını, yaşam kategorisinde ise Ezz Zanoon`un "Gazze`de yaşam mücadelesi" başlıklı fotoğrafını beğendi. Bakan Yıldırım, oy vermede zorlandığını sözlerine ekledi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI