Bugun...



Marmara’daki Fırtına Yolcu Feribotunun Camını Patlattı


facebook-paylas
Tarih: 17-08-2014 22:36

Marmara’daki Fırtına Yolcu Feribotunun Camını Patlattı


Marmara’daki Fırtına Yolcu Feribotunun Camını Patlattı: 15 Yaralı

Mudanya-İstanbul seferini yapan BUDO feribotunun olumsuz hava koşulları nedeniyle camının patlaması sonucu 15 yolcu yaralandı.
Bursa’nın Mudanya ilçesinden saat 18.45’te İstanbul Kabataş’a 270 yolcusuyla hareket eden Bursa Deniz Otobüsleri’ne ait “Emirsultan” adlı feribotun Bozburun açıklarında fırtınaya yakalandı. Fırtınanın etkisiyle ön camı patlayan deniz otobüsünde panik yaşayan yolculardan bazıları fenalaşırken, 15 yolcu da çeşitli yerlerinden yaralandı. 
Olaydan yaklaşık 15 dakika sonra gemi görevlileri tarafından yolculara, her ihtimale karşı can yeleklerini giymeleri konusunda uyarıldığı belirtildi. 
Yolcu feribotu saat 20.30 sıralarında Mudanya İskelesi’ne geri döndü. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri gemiden tahliye edilen yolcuların çoğuna Mudanya İskelesi’nde müdahale ederken, bazılarını da tedavileri için Mudanya Devlet Hastanesi’ne sevk etti. 
Vatandaşlar, BUDO’ya ve gemi görevlilerine tepki göstererek, olayla ilgili kaptanı suçladı. Yolcular, feribotun kaptanını krizi iyi yönetememekle suçlarken, can yeleklerine zor ulaştıklarını ileri sürdüler. BUDO yönetimi söz konusu olayla ilgili hiçbir açıklama yapmazken, Mudanya-Kabataş hattında saat 20.00 ile 21.30`da yapılacak olan iki seferini denizdeki fırtına nedeniyle iptal etti.
Kaynak: CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI