Bugun...



"İstikrar Adası Olan Türkiye`yi İstikrarsız Bir Adaya Dönüştürmek İstiyorlar"


facebook-paylas
Tarih: 08-02-2014 23:23



"İstikrar Adası Olan Türkiye`yi İstikrarsız Bir Adaya Dönüştürmek İstiyorlar"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "İstikrar adası olan Türkiye`yi istikrarsız bir adaya dönüştürmek istiyorlar. Zenginleşen Türkiye`yi, fakirleşen bir Türkiye haline dönüştürmek istiyorlar. Özellikle başlatmış olduğumuz mega, dev, büyük projelerimizi engellemeye yönelik bir takım girişimler söz konusu" dedi.
Elvan, çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Ermenek ilçesinde esnafla bir süre sohbet etti. Bazı dükkanlarda kendisine yapılan ikramları kabul eden Elvan, ilçe halkıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkan Vekili Ali Çekici`yi makamında ziyaret eden Elvan, bugüne kadar halka verdikleri sözleri hep yerine getirdiklerini, bundan sonra da getirmeye devam edeceklerini söyledi. Elvan, partisinin ilçe başkanlığını ziyaretinde, 2013 yılının mayıs ayından beri AK Parti`yi, hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı itibarsızlaştırmaya yönelik bir kampanya başlatıldığını dile getirdi.
Mega, Dev Projeler Engellenmeye Çalışılıyor
Hem içeriden hem de dışarıdan yürütülen bir kampanya olduğunu ve bu açıdan değerlendirildiğinde 30 Mart seçimlerinin kendileri açısından son derece önem taşıdığını vurgulayan Elvan, "İstikrar adası olan Türkiye`yi istikrarsız bir adaya dönüştürmek istiyorlar. Zenginleşen Türkiye`yi, fakirleşen bir Türkiye haline dönüştürmek istiyorlar. Özellikle başlatmış olduğumuz mega, dev, büyük projelerimizi engellemeye yönelik bir takım girişimler söz konusu" diye konuştu.
30 Mart`ta Gereken Dersi Vereceğiz
"Eğer bu vatanı seviyorsak, bu ülkenin insanını seviyorsak, Türkiye`nin gelişmesini, büyümesini, güçlenmesini istiyorsak hep birlikte geceli gündüzlü çalışacağız" diyen Elvan, şöyle devam etti: "Bu ülkeyi istikrarsız bir ülke konumuna getirmeye çalışanlara en büyük dersi bizler vereceğiz. Bugüne kadar biz AK Parti olarak halkın sesi olduk. Halkla bütünleştik. Halkın derdi ne ise vatandaşımızın derdi ne ise bizim derdimiz o oldu. Türkiye`de özellikle vesayet rejimine karşı, vesayete karşı dimdik duran Başbakanımız var. Bugüne kadar hatırlayınız, 2002 yılında bize ne tür engeller koydular. Bizim bu engelleri nasıl ve ne şekilde aştığımızı biliyorsunuz. Sizlerin desteğiyle, sizlerin dayanışmasıyla... Başta Başbakanımızın ve sizlerin dimdik duruşuyla sıkıntıları hep birlikte aştık. Onun için çok çalışacağız. 30 Mart`ta inşallah bu içeride ve dışarıda yer alan mihraklara karşı gereken dersi vereceğiz." Elvan, daha sonra muhtarlarla bir araya geldi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI