Bugun...



Sürücülerden Kartal Metro Otoparkı`na Yoğun Talep


facebook-paylas
Tarih: 11-04-2014 22:29

Sürücülerden Kartal Metro Otoparkı`na Yoğun Talep


Sürücülerden Kartal Metro Otoparkı`na Yoğun Talep

Trafik yoğunluğunun azaltılmasına katkı sağlamak ve toplu ulaşımı teşvik etmek amacıyla Park Et & Devam Et projesini kent genelinde yaygınlaştıran İSPARK otoparklarına yoğun talep devam ediyor.
Sürücülere büyük kolaylık sağlayan zaman ve yakıt tasarrufuyla birlikte araçlarını güvenli bir şekilde bırakabilecekleri Park Et Devam Et Otoparkları Metro, Metrobüs, Marmaray ve Deniz ulaşımı gibi noktalarda açılmaya devam ediyor.
İSPARK’ın kısa bir süre önce hizmete açtığı Kartal Soğanlık açık otoparkı sürücülerin tercihleri arasında yerini aldı. 150 araçlık otoparkın kapasitesi yaşanan yoğunluk nedeniyle 500 araçlık kapasiteye çıkartıldı. Metro istasyonuna yakın olan otoparkta yaşanan yoğunluğa çözüm üretmek amacıyla teknolojik sistemlerin de  devreye alınması planlanıyor.
Metronun yanı sıra Metrobüs ve Marmaray’a kısa zamanda bağlantı imkanı sağlayan otopark, sürücülere gün boyu 3 TL ile hizmet veriyor. Araçlarını otoparka bırakan sürücüler Kartaldan Kadıköy istikametine, oradan yakın mesafede olan Marmaray’ı kullanarak Kazlıçeşme; Metrobüs’ü kullanarak ise Beylikdüzü’ne kadar yolculuk yapabilecekler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI