Bugun...



Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonu Yenileniyor


facebook-paylas
Tarih: 18-06-2014 21:56

Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonu Yenileniyor


Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonu Yenileniyor

Metrobüs İstasyonları, yaya ve engelli kullanımı ve erişimi açısından daha konforlu hale getiriliyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece/Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonuna konforlu bir yaya ve engelli erişimi sağlamak amacıyla, mevcut yaya üstgeçidi yerine, D-100 Karayolu altına yeni bir yaya altgeçidi yapıyor. Altgeçit ana gövde olarak tamamlandı.
Ancak, yapımı tamamlanmak üzere olan yaya altgeçidinden Metrobüs İstasyonuna erişim için Yürüyen Merdiven, Asansör ve Merdivenler yapılacak. 45 gün sürecek olan bu çalışmalar esnasında  mevcut yaya üstgeçidi yıkılarak kaldırılacak ve Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonu da, 22 Haziran 2014 Pazar gününden itibaren geçici olarak kullanıma kapatılacak.
Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonunu kullanan vatandaşlarımızın çalışmalar süresince mağdur olmaması için; İstasyon bölgesine yaya yürüme mesafesinde bulunan Yeşilova Yaya Üstgeçidinden, Florya Metrobüs İstasyonuna, Yaya Rampası yapılmış ve kullanıma açıldı.
İmalatlar tamamlandıktan sonra Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonu yaya ve engelli kullanımı açısından daha konforlu bir şekilde yeniden hizmete girecek.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI