Bugun...



Türk Hava Yolları ‘CAPA Yılın Havayolu Ödülü’nü Aldı


facebook-paylas
Tarih: 06-12-2013 00:19

Türk Hava Yolları ‘CAPA Yılın Havayolu Ödülü’nü Aldı


Türk Hava Yolları ‘CAPA Yılın Havayolu Ödülü’nü Aldı

Sektörün en prestijli ödüllerinden biri olan CAPA Havacılık Mükemmellik Ödülleri’nde ‘Yılın Havayolu’ unvanına bu sene Türk Hava Yolları layık görüldü. On bir yıldır dağıtılan ödül, havacılık endüstrisinin gelişiminde en büyük etkiye sahip olan, lider konumunda bulunan ve diğer havayollarının takip etmesi için referans kaynağı olan havayoluna veriliyor.

Ödül, geçtiğimiz hafta Amsterdam’da düzenlenen törende Genel Müdürümüz Doç. Dr. Temel Kotil’e takdim edildi. Kotil, Türk Hava Yolları’nın gösterdiği başarının sırrını “yolcumuzu patronumuz olarak görüyor ve onu memnun etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek anlattı.

Türk Hava Yolları’nın ‘Yılın Havayolu’ seçilmesini değerlendiren CAPA İcra Kurulu Başkanı Peter Harbison ise “Türk Hava Yolları’nın dünyanın önde gelen havayollarının gövde gösterdiği bir coğrafî bölgede mükemmel bir rakip olduğuna” dikkat çekti.

“Türk Hava Yolları, yönetiminin güçlü ve vizyon sahibi liderliği ile çalışanlarının gayreti sayesinde havacılık endüstrisinde lider konumda bir hizmet kültürü oluşturmayı, birçok yenilikçi pazarlama kampanyası yapmayı ve sürekli şekilde yüksek kalitede ürün sunmayı başardı,” şeklinde konuşmasını sürdüren Harbison, Türk Hava Yolları’nın yenilikçi filo stratejisinden de övgüyle bahsetti.

Türk Hava Yolları, tarafından verilen Dünya Havayolu Ödülleri kapsamında 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Avrupa’nın En İyi Havayolu Ödülü’nü almaya hak kazandı.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI