Bugun...



THY Uçakta Pasta Kesecek


facebook-paylas
Tarih: 08-08-2013 00:17

THY Uçakta Pasta Kesecek


Türk Hava Yolları (THY), Miles&Smiles üyelerine özel yeni bir uygulama başlattı. Üyeler talep ettiklerinde uçakta kutlama pastası kesebilecekler...

Türk Hava Yolları, uçak içerisinde yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Bu uygulamaya göre Türk Hava Yolları, yolcularına; doğum veya evlilik yıldönümlerinden 3 gün önce ya da 3 gün sonraki seferinde pasta ikramında bulunacak.
Miles&Smiles üyelerinin yararlanabileceği yeni uygulama hakkında Türk Hava Yolları, Miles&Smiles üyelerinin programdan nasıl yararlanabilecekleriyle ilgili internet sitesinden duyuru yaptı.
THY`DEN YAPILAN AÇIKLAMA
Doğum günü ve evlilik yıldönümlerinin üç gün öncesinde veya sonrasında Türk Hava Yolları ile uçan Miles&Smiles üyelerinin kutlama pastası, uçakta ikramımız. Çağrı Merkezimize ve Türk Hava Yolları ofislerimize talebinizi iletmeniz yeterli. Şimdiden mutluluklar dileriz.
Kural&Koşullar:Pasta ikramı üye talebine istinaden gerçekleşecektir.Miles&Smiles üyelerinin pasta ikramından yararlanabilmeleri için seyahatin (uçuş tarihinin) , doğum günü/evlilik yıldönümü tarihlerinin 3 gün öncesi veya sonrası (+/- 3 gün içerisinde) gerçekleşmesi gerekmektedir.Kutlama pastası gidiş veya dönüş seferinde yüklenebilir.Pasta talebi uçuştan en az 24 saat önce talep edilmelidir.Üyelerimiz pasta talebini 444 0 849 numaralı çağrı merkezi’nden, Türk Hava Yolları satış ofıslerınden gerçekleştırebılırler.Sadece Türk Hava Yolları uçuşlarında geçerlidir.

airporthaber.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI