Bugun...



Finike Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı veda etti


facebook-paylas
Tarih: 31-07-2013 17:16

Finike Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı veda etti


ANTALYA (CİHAN)- Finike Kaymakamlığı, Şırnak`a atanan Finike İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı için

ANTALYA (CİHAN)- Finike Kaymakamlığı, Şırnak`a atanan Finike İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı için Corendon Hotel`de veda yemeği verdi.

Yemeğe, Müdür Çakmaklı, Kaymakam Mesut Yakuta ile kamu yöneticileri ve iş çevreleri katıldı.Haşim Çakmaklı’nın çok güzel çalışmalar yaptığını belirten Kaymakam Yakuta, ``Toplumun her kesimi tarafından kabul edilmiş ve sevilmiş biri olarak takdire şayan hizmetlerde bulundu. Finike halkı tarafından çok sevildiğinden dolayı tayininin bir yıl daha ertelenmesi için girişimlerde bulunduk; ancak girişimlerimiz olumsuz neticelendi. Finike halkı adına ve kendi adıma, göstermiş olduğu üstün başarılarından dolayı kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum.`` dedi.

Beş yıldır Finike`de görev yaptığını belirten Çakmaklı da edindiği arkadaş ve dostluklardan dolayı çok sevinçli olduğunu ifade etti. Finike ve Finikelilerden ayrılacağı için üzgün oluğunu kaydeden Çakmaklı, ``Finike`de tapusu bana ait olan bir evim var. Ancak zamanla anladım ki tapusu benim olmamakla birlikte birçok evim varmış.`` diye konuştu.

Yemekte daire amirleri Haşim Çakmaklı`ya plaket verdi.

Çakmaklı, zorunlu ikinci şark görevi hizmetinde bulunmak üzere Şırnak’ın İdil ilçesine Şerafettin Elçi Havalimanı Şube Müdürü olarak atandı. CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI