Bugun...



Belçikalı Çiftçiler Zeebrugge Konteyner Terminaline Erişimi Engelliyor

Belçikalı çiftçiler, artan maliyetler, bir dizi sorunu protesto etmek amacıyla Belçika'daki Zeebrugge konteyner terminaline giden yolları kapattı.

facebook-paylas
Tarih: 31-01-2024 09:56

Belçikalı Çiftçiler Zeebrugge Konteyner Terminaline Erişimi Engelliyor

Belçikalı çiftçiler, artan maliyetler, AB çevre politikaları ve ucuz gıda ithalatı gibi bir dizi sorunu protesto etmek amacıyla Belçika'daki Zeebrugge konteyner terminaline giden yolları kapattı.

Zeebrugge konteyner terminali Belçika'nın en büyük ikinci limanıdır. Protestocular 30 Ocak Salı günü 1700 CET'de (1600 GMT) Kuzey Denizi limanına erişimi engelledi. 36 saatlik süre içinde barikat 31 Ocak Çarşamba akşamına kadar devam edebilir.

Antwerp-Zeebrugge Liman İdaresi'nden bir sözcü, limana giren ve çıkan tüm yolların kapatıldığını belirtti. Limana hiçbir kamyon giremiyor ve liman başkanı bu kamyonların yol kenarında bekleyebileceği güvenli bir alan bulmak için çalışıyor.

Avrupa'daki çiftçiler, aşırı bürokrasi, yüksek yakıt maliyetleri ve liberal AB ticaret politikalarından kaynaklanan haksız rekabetten duydukları memnuniyetsizliği dile getiriyorlar.




Kaynak: fleetmon.com




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA LİMANLARINDAN Haberleri

YUKARI YUKARI