Bugun...



Antalyada Ulaşım Bayramda Ücretsiz


facebook-paylas
Tarih: 07-08-2013 00:37

Antalyada Ulaşım Bayramda Ücretsiz


Antalyada Ulaşım Bayramda Ücretsiz

Antalyada Ulaşım Bayramda Ücretsiz :Antalya Büyükşehir Belediyesinin resmi plakalı 40 kırmızı otobüsü, Antray ile nostaljik tramvayı, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmesi için gereken önlemlerin alındığını, zabıta, itfaiye, Antalya Su ve Atık Su İdaresi başta olmak üzere birçok birimin bayramı süresince görev yapacağı belirtildi.
Bayram süresince Zabıta Dairesi Başkanlığı personelinin, bayram öncesi açık yiyecek ve içecek üretimi ile satışını gerçekleştiren iş yerlerinde denetimlerini artıracağı bildirilen açıklamada, ekiplerin ayrıca arife gününden itibaren bayram süresince Uncalı ve Andızlı mezarlıklarında halkın, mezarları rahat ziyaret edebilmesi için gereken önlemleri alacağı kaydedildi.
Açıklamada, resmi plakalı 40 kırmızı otobüs, Kepezaltı ve Meydan arasında hizmet veren Antray ile müze ve eski mezbaha arasında hizmet veren nostalji tramvayının 3 günlük bayram boyunca ücretsiz yolcu taşıyacağı bildirildi.
ASAT’ın su ve kanalizasyon hizmetlerinde meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluk karşısında nöbetçi ekip bulunduracağı, itfaiye ekiplerinin de 11 ayrı grup, 265 personelle hazır olacağı anlatılan açıklamada, Andızlı ve Uncalı mezarlıklarında arife günü ve bayramda 16 din görevlisinin görev yapacağı kaydedildi.
rayhaber.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI