Bugun...

"çarpışma/turizm-" İLE İLGİLİ HABERLER

Balıkçı Teknesi Gemiyle Çarpıştı, 8 Mürettebat Kayıp
'PEARL KENZO' adlı bunker gemisi Çinli bir balıkçı teknesiyle çarpışmış ve bunun sonucunda balıkçı teknesinin sekiz mür..
KRUVAZİYER GEMİ VE YOLCU SAYILARINDA REKOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılı Ocak-Kasım döneminde limanlara uğrak yapan kruvaziyer gemi sa..
Konteyner gemisi Süveyş Kanalı'nda yüzen köprüyle çarpıştı
Singapur bayraklı konteyner gemisi one Orpheus, dümen kontrolünü kaybettikten sonra Süveyş Kanalı'nın doğu şeridinde yüz..
Kruvaziyer Hattı
Margaritaville at Sea kruvaziyer hattı, 14 Haziran 2024 tarihinde hizmete girecek olan "MARGARITAVILLE AT SEA ISLANDER" ..
Royal Caribbean Dünyanın En Büyük Yolcu Gemisini Karşılıyor
Dünyanın en büyük yolcu gemisi olarak lanse edilen 'ICON OF THE SEAS' Finlandiya'nın Meyer Turku tersanesi tarafından Ro..
Türk ve Ukrayna'ya ait iki yük gemisi çarpıştı
Ereğli limanında 19 Kasım tarihinde şiddetli fırtınanın yol açtığı kazalar arasında FALCONA ve ENKO HASLAMAN isimli gene..
Türk kargo gemisi dalgakırana çarptı, muhtemelen battı
Genel kargo gemisi KAFKAMETLER 19 Kasım saat 1015 sularında Ereğli girişindeki mendireğe sürüklendi.
MSC Chantiers de L'Atlantique'e İki Yeni Bina Siparişi Daha Verdi
MSC Cruises, Fransa'daki Chantiers de l'Atlantique tersanesinde çığır açacak iki yolcu gemisinin inşası için opsiyonunun..
İsviçre açık deniz gemisi Kiel Kanalı'nda sete çarptı
Açık deniz destek gemisi GEOQUIP ELENA, Rader Hochbruke Köprüsü'nü geçtikten kısa bir süre sonra, Kiel Kanalı'ndaki set..
MSC POESIA pervanesi demirleme halatına dolandı
MSC POESIA adlı kruvaziyer gemisinin pervanesi, 2577 yolcusuyla Yunanistan'ın Pire Limanı'ndan ayrılacağı sırada demirl..
YUKARI