Bugun...

"fiyat/deniz-kazalari/s/keywords/fiyat/deniz-kazalari/7" İLE İLGİLİ HABERLER

Cebelitarık Liman İdaresi OS 35 Bulker Batığını Temizlemek İçin Gemileri Seferber Etti
Yaklaşık 5 ay önce Cebelitarık açıklarında karaya oturan bir dökme yük gemisinin enkazını temizleme çalışmaları devam ed..
Perakendeciler, daha ucuz deniz taşımacılığına dönüyor
Batılı perakendeciler hava kargosunu reddediyor ve fiyatların düşük olduğu ve güvenilirliğin arttığı deniz taşımacılığın..
Konteyner gemisi Kappa, Boğaz'da arıza yaptı; Kıyı Emniyeti tarafından kurtarıldı
Ambarlı'dan Rusya'nın Novorossiysk Limanı'na sefer yapan 147 metre uzunluğundaki konteyner yüklü gemi, Boğaz'da arıza ya..
Apple, neden iPhone'un fiyatını ABD ve Çin'de hariç artırdı
Apple 14 serisi iPhone, teknoloji şirketi güçlü ABD doları ve döviz dalgalanmalarının etkisiyle uğraşırken birçok ulusla..
Samsun açıklarında gemide patlama: 1 yaralı, 1 kayıp
Samsun açıklarında yabancı bayraklı bir gemide meydana gelen patlamada yaralanan bir kişinin hastanede tedavi altına alı..
MSC Konteyner Gemisi, trol teknesini batırdı
8.000 TEU Panama bandıralı MSC Rita, New York'tan Charleston'a giderken Norfolk, Virginia'nın 95 deniz mili kuzey doğusu..
DENİZLERİMİZDE EMNİYETİ ARTTIRIYOR, MAVİ VATANI KORUMA ALTINA ALIYORUZ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı; Koster Filosundaki ekonomik ömrünü tamamlayan gemilere “Hurda teşvik desteği” verecek. ..
SÜVEYŞ KANALINDA GÜNLÜK KAYIP 10 MİLYAR DOLAR
Süveyş Kanalı'nda 400 metrelik Ever Given adlı geminin yan dönmesi sonucu kanalı tıkamasıyla birlikte dünya deniz ticare..
Kartal'da rıhtıma bağlı olan Boras isimli gemi yan yattı
Kartal’da Kumcular İskelesi'nde hukuki sebeplerle bağlı olduğu iddia edilen 103 metre uzunluğundaki Boras isimli gemi, o..
 KARAYA OTURAN STREAMLINE İSİMLİ GEMİ HAKKINDA BAKANLIKTAN AÇIKLAMA
STREAMLINE isimli kuru yük gemisi boş olarak Ahırkapı Demir Sahasında, kaldırılma işlemlerinin devam ettiği sırada kötü ..
YUKARI