Bugun...

"güvenlik" İLE İLGİLİ HABERLER

Kızıldeniz'de, Gemilerin Güvenliği Endişeleri Artıyor
Husiler ayın 26'sı Cuma günü iki yeni saldırı düzenleyerek Kızıldeniz'deki gemilere art arda üçüncü gün saldırı düzenlem..
Silversea Cruises , Yolcu Güvenliği İçin Seferlerini İptal Etti
"SILVER MOON" yolcu gemisi, bölgede tırmanan jeopolitik gerginlikler nedeniyle Kızıldeniz rotasından çıkan son gemiler a..
MSC Cruises Güvenlik Endişeleri Nedeniyle Dünya Turunda Kızıldeniz'i Atladı
MSC Cruises, 121 günlük dünya turuna çıkan "MSC POESIA" gemisindeki yolculara, güvenlik endişeleri nedeniyle Kızıldeniz'..
Ulaştırma ve altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sınır kapılarındaki güvenlik kadar ‘siber kapılardaki güvenliğin’ öneml..
Kimlik Avı Hedeflerinin Neredeyse %50'si Devlet Çalışanları
Yayınlanan bir rapora göre, 2021'de hükümet personelini hedef alan tüm kimlik avı saldırılarının yaklaşık %50'si bu çalı..
Sosyal Medya Hesabını Ele Geçirme Son 12 Ayda %1.000 Arttı
Kimlik Hırsızlığı Kaynak Merkezi'ne göre, sosyal medya hesaplarının ele geçirilmesi, son 12 ayda salgın oranlara ulaştı...
Twisted Cyber Case, Eski Uber Güvenlik Şefinin Veri İhlalini Örtbas Etmekten Suçlu Buldu
Eski Uber Güvenlik Baş Sorumlusu Joseph Sullivan'ın mahkumiyeti, bilgi güvenliği şeflerinin (CISO'lar) ve güvenlik toplu..
“SİBER GÜVENLİK ARTIK BİR MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ”
Siber güvenliğin artık bir milli güvenlik meselesi olduğuna vurgu yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,..
DENİZLERİMİZDE EMNİYETİ ARTTIRIYOR, MAVİ VATANI KORUMA ALTINA ALIYORUZ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı; Koster Filosundaki ekonomik ömrünü tamamlayan gemilere “Hurda teşvik desteği” verecek. ..
YUKARI