Bugun...



Avea ‘BasKonuş’ Servisinden Yenilikçi Çözümler


facebook-paylas
Tarih: 24-02-2014 01:02

Avea ‘BasKonuş’ Servisinden Yenilikçi Çözümler


Avea ‘BasKonuş’ Servisinden Yenilikçi Çözümler

Avea “BasKonuş” servisi, Nokia Symbian ve Android işletim sistemine sahip tüm cihazlar arasında karşılıklı olarak anlık iletişimi sağlayabilen ilk ve tek servis olurken, bu servisi yoğun olarak kullanan taksici, minibüsçü ve esnaflar arasındaki anlık iletişimi sağlama noktasında da kullanıcılarına yenilikçi çözümler sunuyor
Avea, yenilediği ‘BasKonuş’ servisiyle, birçok meslek grubunun beklediği yeni özellikleri müşterilerine sunarak, beklentilere cevap verecek ayrıcalıklı uygulamaları sektöre kazandırmayı sürdürüyor.  
Kişileri tek tek aramak yerine, oluşturulmuş gruplara tek tuşla ulaşma imkânı veren ve yenilenen özellikleriyle Avealılarla buluşan Avea ‘BasKonuş’ servisi, Nokia ve Android işletim sistemine sahip cihazlar arasında anlık iletişimi sağlayabilen ilk ve tek servis olmasıyla benzerleri arasında fark yaratıyor. 
Taksici, minibüsçü ve esnafların yoğun olarak talep ettiği güncel ihtiyaçlar doğrultusunda yenilenen Avea ‘BasKonuş’ servisi, Nokia Symbian ile Android işletim sistemine sahip tüm cihazların karşılıklı haberleşebildiği ilk ve tek servis olmasının yanı sıra, aynı anda bütün grupları dinleme özelliğiyle de dikkat çekiyor. 
Servis sayesinde, aynı durağa bağlı taksiciler, farklı marka ve model telefonları olsa bile, birbirleriyle kolayca konuşabilecekler. Yine, hizmet, satış sonrası destek, turizm gibi ekip halinde çalışmanın yoğun olduğu alanlardaki çalışanlar da birbirleriyle herhangi bir sorun yaşamadan iletişim kurabilecekler.
Ayrıca, yeni Kontrollü Esnaf Tarifeleri’ni tercih eden Avealılar, ‘BasKonuş’ servisini avantajlı ve cazip fiyatlarla kullanabilecekler.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI