Bugun...



Balıkesir Şehir Hastanesinin Temeli Atılıyor


facebook-paylas
Tarih: 05-02-2014 18:00

Balıkesir Şehir Hastanesinin Temeli Atılıyor


Balıkesir Şehir Hastanesinin Temeli Atılıyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, 3 Mart’ta 800 yataklı Balıkesir Şehir Hastanesinin temelinin atılacağını söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Uğur, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Gönen Esnaf ve Sanatkarlar Odası`nda katıldıkları sivil toplum örgüt temsilcileriyle yapılan toplantıda, Balıkesir`in sağlık merkezi olduğunu ifade etti.
Uğur, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini tamamlamak üzere olduklarını belirterek, "3 Mart’ta 800 yataklı Balıkesir Şehir Hastanesinin temeli atılacak. Birçok ilçede yeni devlet hastaneleri açtık. Balıkesir, sağlık alanında dev adımlarla ilerliyor. Bunlar AKP`nin işini bilen yöneticileri sayesinde oluyor" diye konuştu.
"Balıkesir`i hep birlikte daha da büyütmek istediklerini"  dile getiren Uğur, şunları kaydetti:
"İlimizi layık olduğu yerlere getirelim istiyoruz. Rakibimiz İzmir ve Bursa. Biz bu illerle yarışacağız. Kış nüfusu 2,5 milyon, yaz nüfusu 5 milyon olan; av, doğa, kongre, yaz turizminin olduğu büyük bir Balıkesir hayal ediyoruz. Bunları yapmak için birlik olmak lazım. Balıkesir`le ilgili projelerimiz hazır. Para derseniz, Türkiye’de para sıkıntısı yok. Çünkü ülkenin dış borcu yok. IMF’ye borcumuzu sıfırladık. Parayı iyi yönetirsen her şey olur. Köprünün, kaplıcanın, alt ve üst geçidin, kavşağın projeleri de var. İşten anlayan, ehil insanlara idareyi teslim etmek lazım."
Uğur, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesine kimsenin yatırım yapmadığı zamanlarda risk aldıklarını ve ellerini taşın altına koyduklarını belirterek, "Yatırım, üretim ve ihracat yaptık. Biz bu işleri biliyoruz. Başbakanımız bizi büyükşehir belediye başkanlığı için görevlendirdi, bu göreve talibiz. Hep birlikte Balıkesir`i büyütmeye söz veriyorum" dedi.
Bakan Müezzinoğlu ile Bandırma`nın Edincik beldesine geçen Uğur, "Balıkesir`in daha da gelişmesi için oy istediklerini" söyledi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI