Bugun...



THY ile Orman Air Ortak Uçuş Anlaşması


facebook-paylas
Tarih: 06-12-2013 00:00

THY ile Orman Air Ortak Uçuş Anlaşması


THY ile Orman Air Ortak Uçuş Anlaşması

Oman Air ve Türk Hava Yolları, Umman - İstanbul hattında gerçekleşecek seferleri kapsayan code share anlaşması imzaladı. Anlaşma, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve Oman Air CEO’su Wayne Pearce tarafından Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binasında imzalandı.

Codeshare anlaşması yolculara İstanbul-Muskat ve Muskat- İstanbul hattında; Türk Hava Yolları ve Oman Air tarafından sunulan kalitesi onaylanmış ürün ve hizmet imkanı sağlayacak olup, seferler Türk Hava Yolları tarafından icra edilecektir.

Oman Air CEO’su Wayne Pearce: “Yönetim ve çalışanlarının özverili çalışmaları sayesinde ve güçlü ve vizyoner liderliği altında, Türk Hava Yolları, dünya çapında tanınan bir küresel taşıyıcı haline gelmiştir. Yüksek seviye konfor, lüks ve hizmet sunan bir üne sahip Türk Hava Yolları, Oman Air için ideal bir ortaktır. Her iki havayolu da şu anda müşterilerimiz için göze çarpan seçenekler sunmaktadır. Oman Air, şu anda Orta Doğu, Avrupa, Asya ve Afrika genelinde 43 seçkin güzergaha sefer icra etmekte olup, Türk Hava Yolları ise dünyada en fazla uluslararası güzergaha sefer icra eden havayoludur. Bugün imzalanan codeshare anlaşması her iki havayolunun müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak, müşteri hizmetlerinde mükemmelliğe ulaşmayı taahhüt etmiş olan Oman Air ve Türk Hava Yolları arasında giderek artan yakın bağlantıların son adımı olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil : "Biz Oman Air ile codeshare anlaşmasını imzalamaktan son derece memnunuz Her iki havayolunun da geniş uçuş ağıyla yolcularına sunduğu seyahat fırsatlarını maksimize etmek amacıyla birlikteliğimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Oman Air çok genç bir filoyla, başarılı bir şekilde genişlemeye ve üstün müşteri hizmeti sunmaya, devam ediyor. Türk Hava Yolları ve Oman Air`in ortaklığının, sadece hızla büyüyen Umman’daki ticari perspektifle değil, aynı zamanda teknik ve eğitim alanlarında da her iki taşıyıcı için büyük fayda getireceğine inanıyorum. " şeklinde konuştu.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI